מי זה היה?

Bow Wow2004

New member
לא לא, אני כמעט משוכנע

שזה טי.סי. שהחליף את עורו משחום ללבן...

Bow Wow2004

New member
למה קשה לך לקבל את עצם העובדה

שטי.סי. השיל את עורו ונרצח בדם צרפתי קר?! אם מייקל ג'קסון יכול, כולם יכולים. וכן, אנחנו עוד נראה...

jazinka

New member
לא אמרתי שקשה לי לקבל את זה...

שהוא נרצח בדם צרפתי קר! יותר נראה לי לא הגיוני שטי.סי הוא בעצם הומו (ואם כבר חושבים על זה אז גם קשה לדמיין את ג'וליאן כהומו), וגם אם זה נכון, לא נראה לי שעכשיו הם יגלו לנו את זה, זה נראה הרבה יותר הגיוני שקודם יפתרו מקריסטל.

לטי סי ותרזה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

את מדברת על זה שטי סי הוא האבא של תרזה
חשבתי לא הרבה יודעים את זה..

python 4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

טיסי אבא של תרי? פילאר היא שרלילה, נכון, אבל עד כדי כך? לא נראה לי.

L i r a n L

New member
היה ברור מראש

שיקרה משהו לקריסטל ואז היא לא תוכל לספר לכולם את הסודות האפלים מעברם של ג'וליאן ואיב ראסל. אם היא הייתה עושה את זה, לא היה עוד טעם לסדרה כשכולם יודעים הכל. עוד משהו: מיגל באמת הומו?? אז מה עם צ'ריטי?

t o o l

New member
לא ממש לא...

פייטון הנשמה סתם מתלוצץ..... הוא מצחיק להבדיל מהאחרים.... you know who you are!

הצילצול

New member
מסכנה קריסטל....

בואו נדליק
לזכרה אהבתי אותה כל כך!!! למה? למה? למה? אוף אוף אוף!!! אני מתה שמישהו יספר לטיסי..

LauraLF

New member
אית'ן החכם לא חשב

ללכת לבדוק אם שרידן בקוטג' במקום ללכת עד המזח ולא לדעת לבטח אם זו היא או לא.. אוח המוח המוח...

הצילצול

New member
אולי...

סם חושב שיש לקריסטל משפחה? הרי זה טבעי להגיד למשפחה אחרי דבר כזה לא? וכן סם הכיר אותה מהמקום הזה שהיא שרה בו. ולואיס לא ממש נבהל הוא פשוט נדהם לגלות שזאת לא שרידן.

python 4

New member
כמובן שכל הקטע הזה

עם לואיס שאומר אלוהים אדירים וסם שרוצה להודיע למשפחה זה סתם שטיקים זולים של התסריטאים שאמורים לגרום לנו לחשוב שזו שרי שמתה. נו באמת. או שהם חושבים שהצופים מפגרים או שהם לא יודעים שאנחנו קוראים ספויילרים. מסכן צ'אד.. נו טוב, וגם קריסטל. לקחה כדור
שהיה מיועד לשרי. עכשיו היא
.

Bow Wow2004

New member
עד כדי כך שזה היה הפרק הראשון

בו לואיס השתתף ושרידן לא! תסריטאים תחמנים תככנים מניאקים... גורמים לנו להאמין שזאת באמת שרידן ואז מנפצים לנו את החלום...

python 4

New member
../images/Emo7.gifאיזה רשע...

כמובן שאף אחד פה לא רצה ששרי באמת תמות.. כולנו אוהבים אותה עד מאוד. (
) אגב, זה רק אני או שעוד משהו התפעם מהעובדה שרופייר הצליחו אשכרה לרצוח מישהו? מדהים.

python 4

New member
תמיד ידעתי שלבחור הזה יש עתיד!

הוא עוד יגיע רחוק בקרטל. לא? מצד שני הוא לא באמת חיסל את שרי..

Ker 15

New member
תזכור שהתכנית מיועדת במקור

לאמריקאים מטומטמים ושמנים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם חוץ משצ'יפס במקדונלדס עולה 1.99$ הם בטח חושבים כל פעם מחדש שאולי הפעם קיי תשיג את מיגל אולי הפעם טאבית'ה תצליח בתכנית שלה כנגד צ'ריטי ואולי הפעם מישהו באמת יודע בדיוק מה מישהו אחר מתכוון....

למעלה