מי זה העורך, ואיך כותבים לו מסר?

אבל זה פסול

כי אחר כך אנחנו שומעים על עזיבתם של בלוגרים משובחים רבים למחוזות אחרים, בעוד שאחרים פחות טובים (כדוגמת שלום כתום
) תופסים את מקומם ואז זה מצביע על תעודת העניות של תפוז.

נטע, הבכיינית האמיתית זו את.

אני מופיע בדוגמא 2, ובעצם כינית אותי בכיין. אז אני אסביר לך משהו מאד פשוט. הרשומה הראשונה שכתבתי בבלוג שלי זכתה ל900 כניסות החל מ10 בלילה ועד 9 וחצי בבוקר. ואם רשומה זוכה לכזה עניין מצד הגולשים זה אבסורד לא לקדם אותה בעמוד הראשי. היא עסקה בנושא סוער ומעניין , ועובדה שבתוך לילה אחד 900 אנשים קראו אותה. והיא הייתה הרשומה הראשונה בבלוג!!! לא היו מנויים, לא היו קוראים קבועים, הכל בגלל שהיא עסקה בנושא שעניין גולשים. והמלצתי עליה והיא לא קודמה, ולכן התלוננתי שיש כאן מגמתיות של תפוז שהם לא רוצים לקדם אותה כי היא עוסקת בהאשמות כנגד הפקת התוכנית, והרי ידוע שיש לתפוז הסכמים שונים עם MAKO. ואז ענו לי שדווקא כן תיכננו לקדם אותה, רק בהמשך היום. ושתדעי שהיא זכתה עד עכשיו ליותר מ8,000 צפיות, ואת יכולה לשאול את בצלאל אם את לא מאמינה.ץ אז לא סתם התבכיינתי. זה כמו שאת תמצאי את המשוואה שתסביר את תיאורית הקוואטנים ואף אחד לא ישים עלייך. אז את תצעקי! כי אם את רואה פוסט כזה מבוקש ושלא מקדמים אותו , צועקים!!!!!!! אז די להתבכיין. ושלא נזכיר את הפוסט הבכייני מתחסד שלך שבו את כותבת שלא מקדמים אותך כי את לא מוכרת את עצמך. התבכיינות לשמה.

wranger

New member
ילדים, די לריב.

אנא המשיכו או במסרים או מאחורי אולם הספורט אחרי הלימודים, אבל לא כאן.

פנומן 72

New member
ואיפה אני בסיפור הזה ?

אני הרי מתבכיין על בסיס קבוע ומחצית מכמות ההתבכיינות אני מגיע לעמוד הראשי.

אתה גם שם, אבל

אתה לפחות עושה את זה בחן, או, שאני נהנית לשמוע את הביקורת שאתה משמיע, כי לרוב היא מושמעת בנחת והיא מלאה בהיגיון ומחשבה מאחוריה. ומצד שני, יש טיפוסים אחרים שעושים את זה בצורה אחרת

אתה עושה את זה בחן , אבל יש טיפוסים

שמתבכיינים שלא קיבלו את פרס חביבת הקהל, ומוצאים לכך 1,000 ואחת סיבות שאינן קשורות אליהם, אלא רק לכך שכל העולם סביבם דפוק. והם אפילו רושמים על כך פוסט בבלוג שלהם.

פנומן 72

New member
לגיטימי

מי שחושב שענין כלשהו בתפוז הוא לא טוב - יכול ואף חשוב שיכתוב על זה. אני יכול לומר מדעה אישית שרמת העמוד הראשי קפצה כמה דרגות מאז שמיטל החליפה את נעמה.

למה שיעבדו עליי?? או עלייך?

אין להם שום אינטרס לעשות את זה. ואני אישית יודעת בוודאות שאלו שתי מחלקות שונות לחלוטין. אז אנא

אני חושבת שבאופן כללי ...

... הקידום נעשה על סמך הנושא ופחות בזכות הצורה - כלומר, איכות הכתיבה. כתבת רשומה עם פוטנציאל פרובוקטיבי - יש סיכוי טוב שתקודם. אבל יש גם יוצאים מהכלל (כמו בכל כלל) - ופנינים אמיתיות מקודמות לעיתים.

sick of it

New member
למה את מדברת שטויות?

לא כל המקודמים מתבכיינים, ואני, בתור מקודם אינטנסיבי, יכול להגיד את זה. לפי מה שאני שם לב אליו, רוב הפוסטים המקודמים בראשי או בבלוגיה הם מעניינים, ככה שלא מספיק רק להתבכיין, צריך גם שהחומר יהיה טוב.

סתרת את עצמך

רשמת שכל המקודמים בוכים ואני בכלל רשמתי שכל אלה שבוכים סופם להיות מקודמים ומכאן שזה לא בהכרח דומה. אוסיף ואומר שזה בהחלט תהיה יריקה לבאר שממנה אנחנו שותים אם המקודמים יבכו. זה אבסורד.

sick of it

New member
סתרתי את עצמי?

את רשמת שכל אלה שבוכים סופם להיות מקודמים ומזה ניתן להסיק שכל מי שמתבכיין הוא מקודם = כל המקודמים בוכים. זה דומה מאוד. הקפידי לקרוא לאט פעם הבאה.

תלמד קצת פילוסופיה

טענה א' (הנחה): יורד גשם. טענה ב' (מסקנה): יש עכשיו עננים בשמים. ההנחה הסמויה כאן היא, כמובן, ההנחה שתמיד כשיורד גשם חייבים להיות עננים בשמים. אבל אין זה אומר שבכל פעם שיהיו עננים, יהיה גשם. הבנת עד לפה? אותו דבר עם המקרה שלנו: טענה א': מישהו מתבכיין. טענה ב' (מסקנה): הוא מקודם. ההנחה הסמויה כאן היא שתמיד כשמישהו מתבכיין הוא מקודם. אבל זה לא אומר שבכל פעם שמישהו מקודם זוהי תוצאה של התבכיינות. וכעת אציג עוד טעות שלך: רשמת שאתה לא מתבכיין. נכון? זה רשום ממש פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=146986691 והנה, אתה לא מפסיק להתבכיין בתגובה להודעות שלי.

sick of it

New member
אני

את הדיון הזה סיימתי כדי לא לגלוש מעבר לטעם הטוב. שיהיה לך בהצלחה.

מוחלת

גם על הטעות וגם על הקידום הנוסף... ועדיין לא ברור לי מדוע אין לפחות דרך ברורה לפנות ל"עורך" הנכבד, גם אם "הוא" צריך מסיבה כלשהי להישאר עלום, וגם אם הוא יותר מאדם אחד.

טעות פטאלית.

מחילה שאינה במקומה. זה רק נותן יותר כוח ל"עורכת התוכן" כמובן, לעשות את מה שהיא עושה שוב ושוב. עצם התלונה הזאת שלך רק משמחת אותה. (ולא, אני יודעת שזה לא מצחיק.) אגב, באשר להיכן היא נמצאת, היא נמצאת בדיוק פה. בפורום הזה. קוראת הכל. מרגע שכתבת את ההודעה הראשונה שלך, היא היתה מודעת אליה, רק שכמו מנהג מוגי הלב אין לה האומץ לפנות אלייך באופן אישי,ולכן היא ממתינה לבל בוייס שלה שיתעוררו ויובילו את דברי הדואר עבורה. ע.ה. עורכי התוכן, כאן!

למעלה