נטע, הבכיינית האמיתית זו את.
אני מופיע בדוגמא 2, ובעצם כינית אותי בכיין. אז אני אסביר לך משהו מאד פשוט. הרשומה הראשונה שכתבתי בבלוג שלי זכתה ל900 כניסות החל מ10 בלילה ועד 9 וחצי בבוקר. ואם רשומה זוכה לכזה עניין מצד הגולשים זה אבסורד לא לקדם אותה בעמוד הראשי. היא עסקה בנושא סוער ומעניין , ועובדה שבתוך לילה אחד 900 אנשים קראו אותה. והיא הייתה הרשומה הראשונה בבלוג!!! לא היו מנויים, לא היו קוראים קבועים, הכל בגלל שהיא עסקה בנושא שעניין גולשים. והמלצתי עליה והיא לא קודמה, ולכן התלוננתי שיש כאן מגמתיות של תפוז שהם לא רוצים לקדם אותה כי היא עוסקת בהאשמות כנגד הפקת התוכנית, והרי ידוע שיש לתפוז הסכמים שונים עם MAKO. ואז ענו לי שדווקא כן תיכננו לקדם אותה, רק בהמשך היום. ושתדעי שהיא זכתה עד עכשיו ליותר מ8,000 צפיות, ואת יכולה לשאול את בצלאל אם את לא מאמינה.ץ אז לא סתם התבכיינתי. זה כמו שאת תמצאי את המשוואה שתסביר את תיאורית הקוואטנים ואף אחד לא ישים עלייך. אז את תצעקי! כי אם את רואה פוסט כזה מבוקש ושלא מקדמים אותו , צועקים!!!!!!! אז די להתבכיין. ושלא נזכיר את הפוסט הבכייני מתחסד שלך שבו את כותבת שלא מקדמים אותך כי את לא מוכרת את עצמך. התבכיינות לשמה.