מי זה???

• פותח הנושא rhk
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

rhk

New member
מי זה???

מי זה???
הבנתי שאת הפורום מנהלת עוד גליה שמילוביץ. אז מי זה / זאת שיר ורד שעונה כמעט לכל שאלה???

זה אחד ממשתתפי הפורום...

מי זה???
הבנתי שאת הפורום מנהלת עוד גליה שמילוביץ. אז מי זה / זאת שיר ורד שעונה כמעט לכל שאלה???
זה אחד ממשתתפי הפורום...
שיש לו ידע נרחב בדיני עבודה והוא עונה תשובות טובות (חוץ מאלה שאני חולק עליו בהן).

שיר ורד הוא אחד העונים בפורום.

מי זה???
תשובותיו טובות ומקצועיות וזאת למרות שאינו עו"ד והוא מצהיר על כך בהזדמנויות רבות. בפורום הזה, כמו בכל פורום, יכול כל אחד לענות. פה בפורום, ישנו מאמץ שהשאלות והתשובות יהיו עניניות ככל האפשר. אני דווקא רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להודות לשיר ורד על העזרה שלו כאן בפורום, בעיקר בתקופה האחרונה שבה לצערי נעדרתי. אז תודה לשיר ורד וגם לשאר העונים. נישמח לסייע לך אם יש לך שאלות נוספות שהן מתחום ענינו של הפורום. יום טוב.

שיר ורד

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות

תשובותיו טובות ומקצועיות וזאת למרות שאינו עו"ד והוא מצהיר על כך בהזדמנויות רבות. בפורום הזה, כמו בכל פורום, יכול כל אחד לענות. פה בפורום, ישנו מאמץ שהשאלות והתשובות יהיו עניניות ככל האפשר. אני דווקא רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להודות לשיר ורד על העזרה שלו כאן בפורום, בעיקר בתקופה האחרונה שבה לצערי נעדרתי. אז תודה לשיר ורד וגם לשאר העונים. נישמח לסייע לך אם יש לך שאלות נוספות שהן מתחום ענינו של הפורום. יום טוב.
על המחמאות
התודה מופנית גם ליוסריאן (בתקווה של יחלוק עלי הפעם).

rhk

New member
עכשיו הבנתי....

עכשיו הבנתי....
תודה על ההסברים פשוט לא הבנתי מי את/ה שיר ורד וקצת חששתי - חששותיי התפוגגו להן... התשובות שלך באמת מקצועיות, סליחה שפיקפקתי אבל אתה יודע היום העידן האינטרנט צריך לוודא...... יום טוב !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה