מי זוכר?

כריסטין

New member
צודקת

זה מה שטענתי גם בקשר לצילום של אורן סולטן 3 מטוסים שעושים רעש כל כך גדול ואף מטוס מחייל האוויר לא נראה בסביבה.. תמוהה למדי...

Gilliana

New member
בצילום של סולטן...

... אלו כנראה היו אורורות. יותר מדי סימנים בכוון...

סנגי

New member
גילי תסבירי

העצמים שנראו באורחים זרים אני מבין יכול להיות שמדובר בכלי טיס חדשניים של מדינתנו או ארצות הברית אז לא הוזנקו מטוסים מקובל. העצם שנראה בחצור היה בגודל של כמה מגרשי כדורגל לא נראה לי שאנחנו מסוגלים לבנות כלי טיס חדשניים בגודל כזה אז לכוונתך חיל האויר יודע שמדובר בכלי טיס חוצוני והצבא והממשל הישראלי בקשר ישיר אם אותם גורמים חוצוניים?

Patrick kim

New member
הממשל בקשר

עם חוצנים? מי יודע?אנחנו שוברים את הראש האם עצם כזה או אחר הוא עבמ חוצני או מעשה אדם סודי. ובאמת מה תועיל הזנקה אל מה שמאובחן בוודאות כעבם? במהירויות של עצמים בלתי מזוהים וביכולות התימרון המדהימות שלהם איזה מטוס או מסוק יוכלו להיתמודד עם ביצועים כאלה?

סנגי

New member
גילי הסבירי../images/Emo104.gif

העצמים שנראו באורחים זרים אני מבין יכול להיות שמדובר בכלי טיס חדשניים של מדינתנו או ארצות הברית אז לא הוזנקו מטוסים מקובל. העצם שנראה בחצור היה בגודל של כמה מגרשי כדורגל לא נראה לי שאנחנו מסוגלים לבנות כלי טיס חדשניים בגודל כזה אז לכוונתך חיל האויר יודע שמדובר בכלי טיס חוצוני והצבא והממשל הישראלי בקשר ישיר אם אותם גורמים חוצוניים?

Gilliana

New member
ישנן כמה אפשרויות:

א. אותו עצם היה "אובייקט" אמריקני וחיה"א יודע מראש לגבי הגעתו ב. אותו עצם היה כאמור חוצני, וגם לגביו חיה"א יודע מראש - לאו דווקא ע"י הגורמים החוצניים, אני נוטה יותר לכוון יידוע אמריקני. כך או כך - מישהו בר סמכא הכיר וידע במה מדובר וכנראה שהודעה על כך הועברה לחיה"א מבעוד מועד, אחרת אין מצב שלא היו מזניקים לעברו כמה מטוסי קרב, במקרה הטוב.

למעלה