מי זו הילדה הקטנה עם סשאומארו?..

Aerochick

New member
מי זו הילדה הקטנה עם סשאומארו?..

אני לא יודעת איך קותבים את השם שלו חחח וגם מי זו הילדה הקטנה עם הכותנת הלבנה חחחח תודה מראש..

לי Li

New member
XD

אגב, אתמול גם אותי העיפו מהצ'אט כשניסיתי לתת קישור וזה נחשב היה להצפה -.-"

לי Li

New member
=O

כל כך הרבה אנשים היו פה בבוקר (גם אני. חולה ^^") ואף אחד לא נכנס לצ'אט? >< בואו עכשיו!

RaVeN IYI

New member
אוקיי ככה-

הילדה הקטנה עם סאשומארו זו רין והילדה עם הכתונת הלבנה(והמראה, בהנחה שאת מתכוונת אליה) זו קאנה, עוד יצירה של נאראקו
מקוה שעזרתי ג'ה נה

לזאת שעם סשומארו,

קוראים לה רין, והכפר שלה נהרס. פעם אחת כשסשומארו נפצע, אז היא נתקלה בו בטעות ביער. ואין לי שמץ של מושג למה, אבל היא טפלה בו (הוא היה מחלים גם בלעדיה). כמה זמן אחרי זה, הזאבים של קוגה הרגו אותה. סשומארו החייה אותה עם החרב שלו. למה הוא עשה את זה, לא ברור לי.. האנשים פה טוענים שזה מטוב לב *מבט סרקסטי* זאת עם הכותנת הלבנה, שדרך אגב, קוראים לבגד שהיא לובשת 'קימונו', היא ה.. בת? של נאראקו, והיא מסוגלת לשאוב נשמות עם המראה שלה. ד"א, את יכולה להפסיק לכתוב 'חחחח' כל מילה שלישית? זה קצת מפריע...

blck angel1 ,

תסתכלי על השעה שההודעה שלי נשלחה, ואז על השעה שההודעה שלך נשלחה... באותה שניה בדיוק XDD

את מה?

מה שזה לא יהיה, אין לזה קשר לזכרון מצוין.. אני זוכרת דברים כמו שמיים נשארים במסננת

Fay Wood

New member
טחחח תני כיף.... גמני ככה... ../images/Emo9.gif

כמו שנשים לא מפסיקים להזכיר לי.... ולרדת עליי בגלל זה...
אוף הלוואי לא הייתי באה היום לבצפר.... אני שונאת בצפר.... כיף לכם שלא הלכתם... היום היה בערך אחד הימים הכי גרועים בחיים שלי- כולם ירדו עליי וחלק גם צחקו עליי, בינהם החברה הכי טובה שלי, שזה מה שהיא תמיד עושה, ומסתבר שאתמול הייתה מסיבת הפתעה למישהי מהכיתה שלי, שהיא חברה שלי אבל אנחנו לא בדיוק מדברות 24 שעות ביממה (מה לעשות, אני לא מסוג האנשים שמתקשרים לאנשים אחרים או בכלל מדברים איתם אם הם לא מדברים איתי...) אבל בכל מקרה, לא הזמינו אותי למסיבה הזאת, לא אמרו לי עליה כלום, הזמינו חצי כיתה ועוד אנשים מכיתות אחרות, ואת החברה "הכי טובה" שלי, אבל אותי לא הזמינו כי אני "לא חברה שלה"... זה היה אחד הדברים הכי פוגעים שעשו לי בחיים שלי, אבל רגע!! יש עוד אץ כל היום שאנשים ירדו עליי כל הזמן...!!!! אלוהים אני נשמעת כמו פקאצה...
אני שונאת את החיים שלי
יש לי שתי דרכים לנסות להרוג את עצמי- אנורקסיה או בולימיה... מה כדאי?

Fay Wood

New member
*אנשים **את... אני נשמעת כמו פקאצה!

בעעעעע... מה עבר עליי?!?!?!?!?

את לא נשמעת כמו פקצה..

וגם אם כן היית, אז אף אחד לא היה שם לב, כי הפורום הזה הוא פורום של פקצות. ופקצים.

Fay Wood

New member
פקאצי ופקאצות? איפה??

חחח... אם את אומרת.... החלטתי על שיטה להרוג את עצמי- בולימיה... *הולכת להביא גלידה* היגעתי למסקנה שאני ילדה מפגרת שאף אחד לא סובל... תודה לאל ששנה הבאה אני עוברת לבצפר למדעים....

למעלה