מי זו הילדה הקטנה עם סשאומארו?..

יש פה הרבה פקצים/צות

אני פשוט לא רוצה לנקוב בשמות

שלא תעזי לומר על עצמך

שוב שאת מפגרת! תלמדי להעריך את עצמך, ולא לתת הוכחה לאנשים מטומטמים שסבורים שאת כן. את שומעת!??!?! יופי
שיעור חשוב בהערכה עצמית ^^

אני באמת הייתי רצינית

אל תתני לאידיוטים לדרוך עליך, את לא איזה חרק, את בנאדם! ואת צריכה להיות מודעת לבנאדם שאת. תאהבי את מי שאת, כי זאת את, וכי את תקועה עם עצמך לכל החיים

Fay Wood

New member
אני אכן תקועה עם עצמי... ותודה

באמת עודדת אותי קצת יותר
כבר התחיל להמאס לי לבכות מכל שטות שהמפגרים האלה אומרים לי... (יופי אני מתחילה לבכות עוד פעם.... קסווווווו!!!!!)

נממ, אל תבכיי ):

אבל אם זה עושה לך טוב, אז כנראה שזה בסדר /: יאללהההה, קדימה! איפה השמחת חיים ששרצה פה בפורום בגללך? אהה? להחזיר אותה, ורצוי להחזיר אותה מהר!

Fay Wood

New member
השמחה ששרצה פה בגללי?

אההה טוב זה מעודד.... תודה שוב פעם
זה באמת נחמד לדעת שיש אנשים נחמדים איפשהו...
רציני עזרת לי... **לא קשור...- עכשיו אני שומעת את השיר סיום הקודם של אינויאשה!!! הגרסה המלאה כל כך מהממת!!!!!

לי Li

New member
שיר הסיום של עכשיו באמת יפה

במיוחד התמונות שאיתו. אני לא יודעת למה הרבה לא אוהבים אותו =O לדעתי, שיר מהמם *.*

Buyo H

New member
הוא החייה אותה כי הוא רצה לבדוק את

החרב
ככה הוא אומר^_^"

פולי3

New member
נצל"ש: שאלה חשובה !! חשובה מאוד !!!

מישהו יכול להמליץ על פרק מ1 עד 20 ? פרק שהוא הכי מצחיק ויפה. בבקשה !

אווה15

New member
פרק 16! נצל"וש! שתי שאלות ../images/Emo58.gif

1. באיזה פרק מירוקו מציע לסאנגו נישואין? 2. יש איזה פרק שקגומה חולמת/מדמיינת מה היה קורה אם היא לא הייתה מגיעה לעידן הפאודלי- והיא מדמיינת את סאנגו ומירוקו לבושים בבגדים מודרניים, הולכים יחד אחד ליד השני, מחייכים... יש כזו תמונה גם בגלריה, אבל אין לי כוח לחפש- הרבה מידי עמודים חחח בכל אופן, באיזה פרק זה?

Fay Wood

New member
פרק 16 באמת ענק...

זה שמירוקו מגיע... חחח הוא קרע אותי מצחוק... אבל גם פרק 13 הוא פרק ענק... זה הפעם הראשונה שאינויאשה הופך לבן אנוש...
עצוב ומהמם!!!... ויש גם את פרק 19!!!! זה היה בין הפרקים הכי יפים!!! זה שאינויאשה חיבק את קגומה ואז זרק אותה לבאר... זה היה כל כך עצוב... ו..מקודם ראיתי את פרק 9- ששיפו מגיע- ולא הבנתי כלום!!!
פרק מוזר... עם האחים רעם משו... לא יודעת לא הבנתי את זה עם תרגום באנגלית...

אווה15

New member
רק אם אפשר שתענו לי על השאלה

תעלו טיפלה למעלה...חיחיחי השאלה עם סימון הספוילר :)

למעלה