מי חווה בגידה....

תגידי לי..

איך היה לך את הלב לבגוד ?
זה היה בחור שאהבת ?

לא.

זה היה מישהו שעדיין גרתי אתו כי לא היה לי אומץ להפרד. אבל בהחלט חיבבתי אותו. אני מאוד השתניתי מאז ורואה את זה היום בעין לא יפה. לא הייתי חוזרת על הטעויות.

גברברת

New member
זרקתי אותו כמובן.. אבל עם מעין נקמה

קטנה. זה בחור לא ישראלי שלמד בארץ, הכרנו ומהר מאוד עברנו לגור יחד בתחילה במעונות (אצלו) ובשלב מאוחר יותר שכרנו דירה בתל אביב. הכל היה על מי מנוחות עד שיום אחד הוא נסע לחופשת מולדת לשבועיים להוריו. בצירוף מקרים מופלא (שרק המציאות יכולה לזמן לנו כמותו) עמדתי בתור בפיצוציה כלשהי באבן גבירול ושמעתי מישהי שעומדת לפני בתור מספרת למוכר שבדיוק החבר שלה נסע לחופשת מולדת והיא כבר נורא מתגעגעת. שלא כמנהגי התערבתי בשיחה וסיפרתי שהפלא ופלא גם החבר שלי נסע לחופשת מולדת היום. זה לא לקח יותר מחמש דקות עד ששתינו הבנו שמדובר באותו אדם בדיוק. האומץ שלו היה מפתיע אנחנו גרנו בקרבת הבימה והיא גרה באזור ככר רבין והבחור הנחמד "דילג" בין שתינו במשך כמעט שנה בלי ששמנו לב (שתינו היינו וורקוהליות ועסוקות ברוב שעות היממה). סופו של סיפור הוא שכאשר הבחור שב מחופשת המולדת שלו המתנו לו שתינו יחד באולם מקבלי הפנים בנתב"ג ונפרדנו ממנו לשלום (לאחר שקדמנו את פניו החיוורות בחיוכים
)

גברברת

New member
הייתי ללא ספק קרובה לזה אבל האמת

היא שהידיעה שאנחנו עומדות להפתיע אותו כך החזיקה אותי בחיים

נעמייה

New member
אני.. אני...

אני חושבת שלא בגדו בי. האקס שלי היה מוקף במחזרות, אבל ככל שידוע לי.. הוא לא בגד בי. אבל בינינו, אלוהים יודע
אני מכירה מקרים שהאשה חושבת שהיא חיה בגן עדן, בעל, ילדים, בית... והיא - אין לה מושג שבעלה בוגד בה. וזה קורה. ולא כולן יודעות (ולא כולם יודעים).

shirany

New member
עכשיו תורי...

אני חוויתי בגידה פעמיים כנראה אני מוקד הבגידות...

shirany

New member
איך שגבר שונה מאישה

כאילו גברים לא יהיו מוכנים שיבגדו בהם וישר יברחו מאותה בחורה שבגדה אבל למשל בחורה שנבגדה תתן עוד צאנס לאותו בחור... אני לא מכלילה

למעלה