מי חווה בגידה....

ההודעה שלך היא הכללה גמורה

ברגע שאת מדברת על "גברים" ו"נשים", את מכלילה. לדעתי, מה שאמרת גם לא מעוגן במציאות, זה כל כך לא מתחלק בצורה ברורה.

AlteX

New member
../images/Emo35.gif יש לי שאלה אחרת... ../images/Emo35.gif

מה היא "בגידה" עבורכם? אני מניח שמי שענה עד עכשיו התכוון לבגידה במובן של יחסי מין עם אחר. אבל האם חייבים יחסי מין ממש כדי לבגוד? האם אנשים שונים ירגישו נבגדים לאחר מעשים שונים? מה אם תראו את בת הזוג שלכם מתחבקת חיבוק דוב רציני עם אחר? מה לגבי נשיקה על הפה (לא צרפתית)? מה אם תראו אותה הולכת יד ביד עם אחר? איזה דברים מבחינתכם הם בלעדיים עבור בת הזוג חוץ מיחסי מין? מהו "סף הבגידה" שלכם? ועוד שאלה מעניינת... בהנחה שאתם סטרייטים, איך תרגישו אם תתפסו את בת הזוג שלכם עושה את הדברים האסורים מבחינתכם עם אישה אחרת?... כמובן שאפשר להתאים את השאלה לבני שני המינים ולבעלי כל הנטיות המיניות האפשריות... ההודעה נכתבה במין זכר עקב הגדרת הפורום, אך מיועדת לשני המינים.

shirany

New member
בגידה...

עבורי זה נשיקה צרפתית וכל מה שמעל זה ... 1.יחסי מין 2. נשיקה צרפתית 3. חיבוק ארוטי (חיבוק מחרמן) 4. שיחות טלפון מחרמנות הודעות מחרמנות

Sefy

New member
בגידה זה בגידה באמון

זה שקר, זה לא קשור לסקס. זה כל דבר שצד אחד מרגיש חייב להחביא מהשני.

ככה:

בגידה היא מעשה שאני מסתירה מבן הזוג, כי יודעת שהוא לא יקבל את זה. זה יכול להיות גם צ'טוט באינטרנט, ולחלופין יחסי מין עם אדם אחר לא חייבים להיות בגידה, אם בן הזוג מסכים לזה. דברים אסורים מבחינתי? בן זוגי ואני דברנים גדולים, וטחנו את כל נקודות ההסכמה והאי הסכמה כל כך דק, שאין סיכוי שהוא לא יידע מה יפריע לי ומה לא. לכן הוא לא יעשה דברים כאלה, ואם באופן היפותטי כן היה עושה (לא נראה לי סביר, אנחנו לא אנשים שגוררים קשר שהגיע למצבים כאלה, אז כנראה שאין בינינו אמון.

tokit

New member
בן זוגי בגד בי..

נפרדנו על הרקע הזה אבל סלחתי וחזרנו. אני הייתי עם אחרים במשך התקופה שלנו יחד, אבל הוא ידע מזה. הוא ביקש לא לדעת פרטים, אבל הוא ידע שאני נפגשת עם גברים אחרים. גם הוא נפגש באותה התקופה עם נשים אחרות, בידיעתי. היתה לנו בעיה מסוימת, וזו היתה הדרך לפתור אותה. זה עזר, והיום אנחנו שוב רק אחד עם השניה.

אממממ

חוץ מחבר אחד שלי [כמה שידוע לי], נבגדתי בכל מערכות היחסים. היו גם כאלה שאני בגדתי במקביל. אבל זה לא פגע [בי לפחות] כי לא הייתה אהבה..

למעלה