מי חזרה מי?!

מי חזרה מי?!

המחשב חזר. ואיתו גם אני. התגעגעתי לכולם המון! אתם לא יודעים כמה. יש לי המון המון דברים חדשים לספר... קודם כל, מה חדש? מה עבר על הפורום כשלא הייתי? אני מצאתי בצפר חדש, ואני מאוד מרוצה ממנו. זה תיכון ערב, אז החיים שלי השתנו... בלי קשר החיים שלי קיבלו תפנית קצת אחרת, ואני מרגישה הרבה יותר טוב ממה שהרגשתי לפני שעברתי. נמש! ממש עצוב לי שירדת מההנהלה, ואם היית עוזבת לגמרי הייתי הורגת אותך... כל הכבוד לך על העבודה במשך היותך מנהלת, אני סוגדת לך! באמת עשית עבודה טובה. ותודה לך על הכל!
אז זהו... מעכשיו הפורום יהיה יותר אדום. (אדום זה צבע יפה
) סתם, אני קצת בלחץ בלימודים אז אני אהיה פחות על המחשב. התגעגעתי!!!

פרקשון

New member
טוביייייייייייייייייייייייי

תתחדשי על הבית ספר מה חדש פה? אל תשאלי היום היה ויכוח שקשור לשייגעצ...נדיר!!!! התגעגעתי אלייך

אפרת P

New member
../images/Emo24.gif

תתחדשי על הבצפר :) אני שמחה שטוב לך שם ובכלל... תגעגעתי

ziljian 1234

New member
טובי!!!!../images/Emo99.gif

געגעתיייי:) חחח כאילו לא דיברתי איתך אתמול! אהובתי

ס ט י י ק

New member
טובי!!!!!111111111

מה קורה?! יו יו אני שמחה בשבילך שמצאת בצפר חדש! הפורום היה מת בלעדייך
משו מטורף
התגעגעתי:]

תודה לכולם!!

עידן - איזה ויכוח? גם אני התגעגעתי
אפרת - תודה מתוקה!! גם אני התגעגעתי.. אורטל - שתקי! את אהובתי
ותודה על הטלפון, שימח את לבבי הדר - תודה! מה פתאום היה מת בלעדיי... נהיה שוקק חיים כשהלכתי. גלעד -
! מי שמעניין אותו הסיפור המלא של הבצפר...
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=13369&msgid=7095531 ו.. ו.. מה עוד חדש.. עשיתי הליקס וקנו לי גיטרה. הרגע חזרתי מהצהרה בבית הדין הרבני. אה, כנראה שבלילות אני לא אהיה מחוברת :( כי המחשב מפריע לאחים שלי :( אז עד שיעבירו לי את המחשב לחדר.. אם בכלל... אני בקושי אהיה בלילות או שבכלל לא. רק בבוקר. לא נורא :) אוף :( אין שייגעצ בקרוב.. ההופעה בירושלים פתוחה רק למי שלומד ברנה קאסין, וההופעה בבארבי יוצאת יום שישי... :((((((((((((((

../images/Emo121.gifבס../images/Emo99.gif

איזו? אתה באסיסט?
(אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אולי אתה גיטריסט שעובר לבס?
)

הוא גיטריסט שעבר לבס ../images/Emo9.gif

סתם, נראלי. על הגיטרה שלי כתוב "ריאוונה" או משהו כזה לא יודעת, אמרו לאבא שלי שהיא טובה אם מישהו מבין בזה ויכול להגיד לי עד כמה היא טובה אני אשמח.....

../images/Emo121.gifאת יכולה לכתוב את השם באנגלית?

או לצלם אותה.. תמונה יכולה לעזור להבין אם היא מעץ מלא או לא.. (משפיע משמעותית מאוד על איכות הצליל..)

למעלה