מי חזרה מי?!

keeeren

New member
אהההה

אני הייתי שבוע שעבר בצוותא ואני ב15.12 שוב בצוותא בהופעה שלו.. לא הספיקה לי אחת!!:]

טוביייייי ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

ברוכה השבה
התגעגעתי
סופסוף הפורום יהיה במחזור
כפרעלייך.

סיכום ביניים

נופר - כמה שהתגעגעתי אלייך!!!!! איך היה בפולין? מזמן לא דיברנו!! חזי - גם אני התגעגעתי
בן - חמוד!! גם אני התגעגעתי!!! מיכלייייי -
צליל- גם אני!

יאאפפ..! מלא זמן לא דיברנו!!!

בכל מקרה.. בפולין היה חוויתי למדיי. איאפשר כלכך לתאר. איך עבר אצלך בובה..? אני מקווה שייצא לנו לדבר בקרוב.. כי המסנ שלי דפוק.

גוטשה

New member
טובי!

לגבי הבית ספר, ג'ינוגלי, בת דודה שלי עובדת שם! קוראים לה אפרת, ג'ינג'ית. כלומר, אם אנחנו מתכוונות לאותו המקום (כמה ג'ינוגלי כבר יכול להיות, ועוד בירושלים?). היא עושה חוגי אומנות עם כל מיני קבוצות גילאים. מכירה במקרה?

אבל בערב?

ג'ינוגלי בוקר וג'ינוגלי ערב זה משהו אחר לגמרי... (ג'ינוגלי בוקר מלא בפרחות-הבצפר הכי מגעיל שיש..) ואין עוד אחד כזה בירושלים תודה :))

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifטובייייייייייייי../images/Emo24.gif

מהקורה יפהה?? יאאא..התגעגעתי.. תתחדשי על הביצפר, הגיטרה, ההליקס והכל :] ודברי איתי.
כפרה

keeeren

New member
כפרע עלייך

סוף סוף.. התגעגעתי
שמחה שאת מאושרת או מרגישה יותר טוב עם הבצפר החדש.. תעדכני אותי חמודה.. אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד מאוד

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שלום מותק =) ברוכה השבה אלינו, אין מה לומר-הרגשנו בחסרונך. הלקיס חדש זה טוב. גם אני רוצה. אויל תעזור יל לשכנע את ההורים שלי?

סיכום ביניים

טל -
חזרה... ומצטערת שאתמול שיגעתי אותך בפלאפון, בסוף מצאתי את המס' של ארבל..
זוהר - גמאני
גלי - תודה מותק :) והכל מעולה אצלי, אתמול הייתי בכ"ס! ספונטני לגמרי... היה מצחיק. קרן - דברי איתי!!!! יש לי המון דברים לספר לך... והתגעגעתי המווווןןן!!!
נעמה - אל תגזימי.. חחח אממ הליקס זה לא פירסינג כל כך בולט או מפריע... הוא רגיל... תנסי לשכנע אותם.. בהצלחה! :)

Forever NemeSh

New member
למה את צריכה את הטלפון של ארבל בכלל

לא הבנתי את זה
את צלצלת אליי
?? חוצ מהSMS ששלחת.. ולא הצקת לי.. ממש לא.

למעלה