בן! אני באה להופעה יום שישי :] איי וייל סי יו האני!
K keeeren New member 25/11/05 #35 אהההה אני הייתי שבוע שעבר בצוותא ואני ב15.12 שוב בצוותא בהופעה שלו.. לא הספיקה לי אחת!!:]
מ מכשפהקטנהזונה New member 23/11/05 #17 טוביייייי ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif ברוכה השבה התגעגעתי סופסוף הפורום יהיה במחזור כפרעלייך.
טוביייייי ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif ברוכה השבה התגעגעתי סופסוף הפורום יהיה במחזור כפרעלייך.
E Extraordinary Girl 8 New member 23/11/05 #21 סיכום ביניים נופר - כמה שהתגעגעתי אלייך!!!!! איך היה בפולין? מזמן לא דיברנו!! חזי - גם אני התגעגעתי בן - חמוד!! גם אני התגעגעתי!!! מיכלייייי - צליל- גם אני!
סיכום ביניים נופר - כמה שהתגעגעתי אלייך!!!!! איך היה בפולין? מזמן לא דיברנו!! חזי - גם אני התגעגעתי בן - חמוד!! גם אני התגעגעתי!!! מיכלייייי - צליל- גם אני!
ד דניאלסתיו New member 24/11/05 #30 יאאפפ..! מלא זמן לא דיברנו!!! בכל מקרה.. בפולין היה חוויתי למדיי. איאפשר כלכך לתאר. איך עבר אצלך בובה..? אני מקווה שייצא לנו לדבר בקרוב.. כי המסנ שלי דפוק.
יאאפפ..! מלא זמן לא דיברנו!!! בכל מקרה.. בפולין היה חוויתי למדיי. איאפשר כלכך לתאר. איך עבר אצלך בובה..? אני מקווה שייצא לנו לדבר בקרוב.. כי המסנ שלי דפוק.
ג גוטשה New member 23/11/05 #23 טובי! לגבי הבית ספר, ג'ינוגלי, בת דודה שלי עובדת שם! קוראים לה אפרת, ג'ינג'ית. כלומר, אם אנחנו מתכוונות לאותו המקום (כמה ג'ינוגלי כבר יכול להיות, ועוד בירושלים?). היא עושה חוגי אומנות עם כל מיני קבוצות גילאים. מכירה במקרה?
טובי! לגבי הבית ספר, ג'ינוגלי, בת דודה שלי עובדת שם! קוראים לה אפרת, ג'ינג'ית. כלומר, אם אנחנו מתכוונות לאותו המקום (כמה ג'ינוגלי כבר יכול להיות, ועוד בירושלים?). היא עושה חוגי אומנות עם כל מיני קבוצות גילאים. מכירה במקרה?
E Extraordinary Girl 8 New member 23/11/05 #24 אבל בערב? ג'ינוגלי בוקר וג'ינוגלי ערב זה משהו אחר לגמרי... (ג'ינוגלי בוקר מלא בפרחות-הבצפר הכי מגעיל שיש..) ואין עוד אחד כזה בירושלים תודה )
אבל בערב? ג'ינוגלי בוקר וג'ינוגלי ערב זה משהו אחר לגמרי... (ג'ינוגלי בוקר מלא בפרחות-הבצפר הכי מגעיל שיש..) ואין עוד אחד כזה בירושלים תודה )
G GalushGalush New member 23/11/05 #29 ../images/Emo79.gifטובייייייייייייי../images/Emo24.gif מהקורה יפהה?? יאאא..התגעגעתי.. תתחדשי על הביצפר, הגיטרה, ההליקס והכל :] ודברי איתי. כפרה
../images/Emo79.gifטובייייייייייייי../images/Emo24.gif מהקורה יפהה?? יאאא..התגעגעתי.. תתחדשי על הביצפר, הגיטרה, ההליקס והכל :] ודברי איתי. כפרה
K keeeren New member 24/11/05 #31 כפרע עלייך סוף סוף.. התגעגעתי שמחה שאת מאושרת או מרגישה יותר טוב עם הבצפר החדש.. תעדכני אותי חמודה.. אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד מאוד
כפרע עלייך סוף סוף.. התגעגעתי שמחה שאת מאושרת או מרגישה יותר טוב עם הבצפר החדש.. תעדכני אותי חמודה.. אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד מאוד
D Dj SuNsHiNe New member 25/11/05 #34 ../images/Emo42.gif שלום מותק =) ברוכה השבה אלינו, אין מה לומר-הרגשנו בחסרונך. הלקיס חדש זה טוב. גם אני רוצה. אויל תעזור יל לשכנע את ההורים שלי?
../images/Emo42.gif שלום מותק =) ברוכה השבה אלינו, אין מה לומר-הרגשנו בחסרונך. הלקיס חדש זה טוב. גם אני רוצה. אויל תעזור יל לשכנע את ההורים שלי?
E Extraordinary Girl 8 New member 25/11/05 #36 סיכום ביניים טל - חזרה... ומצטערת שאתמול שיגעתי אותך בפלאפון, בסוף מצאתי את המס' של ארבל.. זוהר - גמאני גלי - תודה מותק והכל מעולה אצלי, אתמול הייתי בכ"ס! ספונטני לגמרי... היה מצחיק. קרן - דברי איתי!!!! יש לי המון דברים לספר לך... והתגעגעתי המווווןןן!!! נעמה - אל תגזימי.. חחח אממ הליקס זה לא פירסינג כל כך בולט או מפריע... הוא רגיל... תנסי לשכנע אותם.. בהצלחה!
סיכום ביניים טל - חזרה... ומצטערת שאתמול שיגעתי אותך בפלאפון, בסוף מצאתי את המס' של ארבל.. זוהר - גמאני גלי - תודה מותק והכל מעולה אצלי, אתמול הייתי בכ"ס! ספונטני לגמרי... היה מצחיק. קרן - דברי איתי!!!! יש לי המון דברים לספר לך... והתגעגעתי המווווןןן!!! נעמה - אל תגזימי.. חחח אממ הליקס זה לא פירסינג כל כך בולט או מפריע... הוא רגיל... תנסי לשכנע אותם.. בהצלחה!
F Forever NemeSh New member 25/11/05 #37 למה את צריכה את הטלפון של ארבל בכלל לא הבנתי את זה את צלצלת אליי ?? חוצ מהSMS ששלחת.. ולא הצקת לי.. ממש לא.
למה את צריכה את הטלפון של ארבל בכלל לא הבנתי את זה את צלצלת אליי ?? חוצ מהSMS ששלחת.. ולא הצקת לי.. ממש לא.