מי חיסל את מורניה?

THE WIZARD 55

New member
מי חיסל את מורניה?

האם הוא באמת חוסל.. או שעבר ניתוח לשינוי תווי פניו, ועכשיו הוא מבלה בחופי הוואי.. אתמול פורסם כי ראש הממשלה הודה לראש המוסד על הפעולה, וכי היו אלה סוכני מוסד.. היום נאמר שיש כיוון חדש, והחיזבאללה אחראים לחיסול... מעניין מה מחר יגידו..שהוא התאבד על רקע רומנטי, אהבה נכזבת לבן לאדן
שיהיה לכם יום טוב אנשים..

shm490

New member
הוא בכלל התאבד

והפך לשהיד וידע שהחיזבאלה ינקום את מותו אם יצילחו לייחס את זה לישראל .

אברם גרנט חיסל אותו

הוא היה המאמן הקודם של צ'לסי וגרנט רצה לוודא שהוא לא יחזור לתפקיד

מישהו קרא את הריאיון עם פאטמה מורנייה?

מסכנה אמא שלו. איבדה שלושה בנים. היא מספרת שכילד הוא היה ילד מוכשר ופיקח. דיבר מעט , עשה הרבה. זה לא משנה את העובדה שהפך לרב מרצחים. זה לא משנה את העובדה שאנחנו מדברים על הסכמי שלום עם המשת"פים שלנו.. ולא עם האוייבים.

respecta1

New member
מה הקשר המשפט האחרון? ../images/Emo6.gif

מסכנה אמא שלו?ימח שמו וזכרו ושל כל מי שתומך בו.

mike00

New member
למה מסכנה?

היא דווקא נשמעה מבסוטה לגמרי מהעניין,הבטיחה לספק עוד כמה שאהידים למלחמת הקודש ולמען שחרור אדמות לבנון הכבושה והנצורה.... מי ייתן וכל אמהות המחבלים יוכלו לשמוח כמו שאמא שלו שמחה בשבוע שעבר... אני חושב שצריך לפתוח קו חם של המוסד בכל ארצות ערב,לשם יוכלו כל אמהות הרוצחים לצלצל ולומר היכן נמצא בנם וכל מידע חיוני אחר,מדינת ישראל מתחייבת לספק את השאר,האושר יגיע אל בתיהן במהירות...

איבדה 3 רוצחי המונים, כן ירבו, טוב מאד שמלאי

הרוצחים שלה נגמר, כן ירבו, מצווה להרוג טרוריסטים, זה טוב לסביבה, זה טוב לאנושות. אין דבר יותר מוסרי מלחסל טרוריסט. אני לא יודע מי חיסל אותו ות'כלס גם לא אכפת לי.

מסכנה האמא?

מעל ל 100 הרוגים ישראלים בעקבות מלחמת לבנון השניה שבה היה לו תפקיד בניהול החיזבאללה. איפה הדאגה שלך ל 100 משפחות שאיבדו את מיטב בניהם במלחמה

מה זה קשור לאמא שלו ?

נא לא לבלבל את המוח. ואתם - לעולם לא תלדו, ולכן לעולם לא תבינו את חומרת המצב של אותן אמהות.

mike00

New member
מה זה קשור?היא נתנה לו חינוך מעולה....

ואנחנו בהחלט מבינים את חומרת מצבן של אותן אמהות,המצב כל כך חמור שהן צריכות אישפוז בכפייה אצל פסיכיאטר מחוזי...

ה"אמא" מאושרת על השאהידים שלה, חבל שלא נשארו

לה עוד כמה לחסל... אלא לא אמהות, אלא מפלצות.

האוייבים שלנו לא רוצים שלום, הם רוצים לחסל

אותנו, תתחילי להקשיב להם, הם יודעים מעולה מה הם רוצים. דרך אגב, גם הפת"ח הוא אוייב שלנו, לא משת"פ.

וויזי עזבי אותך עכשיו מכל ההזויים

את באה למפגש ? פתחתי שרשור בקומונה של עלאא', לכי תקראי .. [זוגיות ערבית יהודית].

למעלה