מי חיסל את מורניה?

הזוי וחולה בנפשו

הוא מי שחושב כמוך שיש לחסל ולחסל ולחסל ולחסל ולחסל ללא סוף וללא גבול. הזויים וחולים בנפשם הם אותם 120 או קצת פחות .. חולי הנפש שיושבים שם ו"מנהיגים" את חיינו וחייהם אל האבדון.. כי חושבים שהם מרמים אותנו , כשהם מדברים על "שלום עם הפת"ח". שלום לא עושים עם משת"פים. על הסכם שלום חותמים עם אוייבים. !!!

טרוריסטים חובה לחסל, זו מצווה, זה הדבר הכי

מוסרי בעולם, זה קודם כל ולפני הכל. עכשיו לגבי אוייבים, טרוריסטים הם לא אוייבים, הם אפילו לא צד, הם רוצחים נקודה, ומורניה הוא רב מרצחים, יש דם של אלפים על ידיו כבר מתחילת שנות ה80', אמא שלו? אמא שלו שתמות ותשרף בגהנום. אויב שאיתו עושים שלום חייב להכיר בנו, להכיר בנו בתור מי ומה שאנחנו, להיות בעד 2 מדינות לאום ל2 עמים. שלום לא עושים עם מי שעושה טרור, הוא חייב להפסיק - בלי תנאים, להתפרק מנשקו - בלי תנאים, ואז נשב, נדבר, נתפשר. "עושים שלום עם אוייבים" זו סיסמה ריקה ונבובה, שלום עושים עם מי שאפשר לעשות שלום ואפשר להגיע לפתרון ש2 הצדדים יכולים לחיות איתו, לא "צדק", לא "זכויות" ולא בטיח!, מדינה יהודית מצד אחד, מדינה פלשתינית מצד שני, בצד הפלשתיני ובטח אצל שאר אירגוני הטרור שאתה בוכה עליהם - חיזבאללה, הם רוצים רק השמדה, אולי אם תתחילי להקשיב להם תביני מה הם אומרים.

אהה לא משנה

כי אני לא ראיתי על המפגש טוב שאמרת לי
עכשיו אני אנדנד להן על זה

עגייב

New member
אולי בבריכה המחוממת של וויזארד../images/Emo3.gif?

השמפאניות עליי

THE WIZARD 55

New member
עגעוג, אמבטיה מחוממת זה מה שיש../images/Emo6.gif

ובשבילך היא תהיה רותחת

למעלה