מי יהיה מלך
הפפררצ'י

מי יהיה מלך../images/Emo47.gif הפפררצ'י../images/Emo35.gif

תחרות מלך הצילום בשיגרת הפורום אתם מעלים תמונות מארועים הפעם ננסה להכניס קצת יותר צבע לתמונות, ואני שמתי לב מפעמים קודמות שיש לכם את זה. אני מדי חודש אאסוף את התמונות שהכי אהבתם ( שאתם תבחרו לפי סקר ) ונכין בפורום אלבום של תמונת החודש, וכמובן עם הפרטים של המציג והתחנה ונראה מיהו מלך הצילום. כללי המשחק. 1.התמונות יהיו עדכניות. 2.כל גולש יכניס 3 תמונות שהכי נראות לו, ועליו לרשום את שמו(ותפקידו בכוח),שם התחנה,ודוח על הארוע. 3.איסור מוחלט להכניס תמונות השיכות לאתרים אחרים ( כמו HNN) רק אם קיבלתם אישור מבעל האתר והוא נתן לי את הסכמתו. 4. התמונות יכולות להיות בעלי כל תוכן ששיך לכבאות כגון: שריפה,ת.ד,חילוץ,אימון,פעילות חברתית(עם מדים),חומ'ס הבנו את הקטע נמשיך
5.לא להכניס תמונות של קורבנות או חשיפת אנשים פצועים או זיהוי לוחיות רישוי, וכל גורם שיכול לבוא לידי ביטוי של חשיפת הפרט. 6.על כל משתתף עליו לשרשר את כל התמונות מארועים שונים על אותו שרשור שלו בלבד, ולא שרשור של אחר. אחרת התמונות יפסלו ולא יכנסו למסגרת התחרות. 7.התחרות יכולה להיות קבוצתית או תחנתית מאותו שטח שיפוט, בתנאי שאני יעודכן קודם לכן. 8. נושא של השמצות והפרת תחרות ידידותית וחוסר פירגון תפסול מידי את אותו גולש ,וללא ספק. 9.חשוב לציין שזו תחרות ידידותית וחברתית לכבאים וצופים כאחד. 10. בהצלחה צאו לדרך

זינגר.. תזהר ממני!

ב"ה שאתה יוזם משהו, לא צריך אישור ממני לשימוש בתמונות מ-Hnn. לנושא זה יש אישור גורף! בהצלחה.. (חכה, אני מחפש ת'תמונה שלך שתגרום לך להרבה פאדיחות... עם הכלב/ה השחור... חכה חכה).

ההייתי באבטחה של כוכב נולד ברמת גן אז צילמתי

את זה ... ביניין שער העיר 70 קומות והכבאית באבטחה

BIG SHAKED

New member
לדעתי....

אם הכבאית הייתה עוד טיפה יותר קדימה...והפנס לא היה כ"כ חזר והאיכות הייתה יותר גבוהה אז התמונה הייתה מושלמת! אבל כמובן שזאת רק דעתי!!!!!

התמונות הנבחרות שלי

יש הרבה תמונות יפות שחלקן אני צילמתי ובחלקן אני מופיע,בכל מקרה כל התמונות הן מהמצלמה שלי. התמונות לא מדורגות לפי סדר מסוים. תמונה 1 אימון גלישה בקורס כבאים

תמונה 2

תמונה של אחד המתנדבים אצלנו,בשריפת רכב...לא יודע למה אבל אהבתי את התמונה. אגב לא אני צילמתי כי אני בדיוק עובד על הרכב עם המזנק...

תמונה 3

אותה שריפת רכב... אני עובד עם המזנק ובדיוק פתחתי את הדלת וכל העשן השתחרר ...הצלם תפס את זה שנייה לפני שנעלמתי בענן העשן..

stud54

New member
כמה שלי, יאללה נועם לוקחים תתחרות בהליכה!

התמונה הראשונה צולמה בשריפת משאית בשכונת מורשה ברמת השרון, בנוסף להצתת המשאית הציתו לבחור גם את הBMW החדשה שלו ממש במרחק של 50 מטר מהמשאית

stud54

New member
תמונה שניה

צולמה בשריפה בבנין בבפתח תקווה, שעת חצות מאוחרת בחורף שעבר. קבלו איזו עוצמה מעביר הסולם

stud54

New member
תמונה שלישית

צולמה בתרגיל מסכם של צופי אש הרצליה, שפירסמתי אותה קראתי לה "רק אני והשריפה שלי"

FireRescue

New member
אחלה תמונות רועי

הינה אחת שלי מהשנה האחרונה בדאלס בבת ים. שם אם אתם רוצים אז... אורות של תווקה? סתם ככה...

אחת התמונות אלברט

בכלל יש הרבה תמונות יפות מז'בוטינסקי הנה עוד תמונה שאני אוהב צולמה בשריפה באזור ע"י צלם מקצועי..

למעלה