אני מקווה בשבילם שהם סידרו תסכסוך למה היום יש שם כמות כפולה של עצים ממה שהיתה קודם
S stud54 New member 26/9/07 #21 אני מקווה בשבילם שהם סידרו תסכסוך למה היום יש שם כמות כפולה של עצים ממה שהיתה קודם
A alonk7 New member 26/9/07 #22 מתנת יום הולדת לפני שנתיים לי ולאבנר (מרמת גן) היה יום הולדת... זאת המתנה שהכיבוי הביא לנו!!! מאחל לכל המורעלים שביננו כזה מתנה!!! אין מילים!
מתנת יום הולדת לפני שנתיים לי ולאבנר (מרמת גן) היה יום הולדת... זאת המתנה שהכיבוי הביא לנו!!! מאחל לכל המורעלים שביננו כזה מתנה!!! אין מילים!
ש שלומי זינגר New member 30/9/07 #25 זהו...? אנשים אני מצפה ליותר! איפה כל הלוחמים לא יכול להיות שזה כל התמונות. ככלי המשחק השתנו ,תמונות מכל הזמנים כל כינוי רשאי לתת 3 תמונות יאלה לכו על זה אני רוצה להכין אלבום תמונות של הפורום.
זהו...? אנשים אני מצפה ליותר! איפה כל הלוחמים לא יכול להיות שזה כל התמונות. ככלי המשחק השתנו ,תמונות מכל הזמנים כל כינוי רשאי לתת 3 תמונות יאלה לכו על זה אני רוצה להכין אלבום תמונות של הפורום.
נ נעם עוזרי New member 30/9/07 #26 יש מלא תמונות..אבל הקצבת רק 3 ! רק תבקש ואני משרשר לך פה תמונות מכל תקופה...
ש שלומי זינגר New member 1/10/07 #29 נעם לך על זה ../images/Emo13.gif אבל שים לב שאת כל התמונות אתה משרשר פה , ואם אפשר שורת פתיח על כל תמונה.
נעם לך על זה ../images/Emo13.gif אבל שים לב שאת כל התמונות אתה משרשר פה , ואם אפשר שורת פתיח על כל תמונה.
נ נעם עוזרי New member 1/10/07 #31 אז הנה עוד קצת תמונות.. זו תמונה שצולמה בשריפה במזבלה שהייתי צופה. 2001 נראה לי...
א א ב י ב 9 3 New member 2/10/07 #37 תמונה אחת אומרת 1000 מילים צולם ע"י צלם מס' 1 של כיבוי ת"א- בר הרשקוביץ הנה לכם האשד שלנו באירוע בתל ברוך
תמונה אחת אומרת 1000 מילים צולם ע"י צלם מס' 1 של כיבוי ת"א- בר הרשקוביץ הנה לכם האשד שלנו באירוע בתל ברוך