מי יודע מדוע ולמה...

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
מי יודע מדוע ולמה...

יצאו לירון חן יובל ויותם לסופ"ש הכי מטורף של החיים באילת?! אני יגיד לכם למה!!!!! בגלל החוף-קניון-חוף-קניון-חוף-קניון! בגלל הבטן-גב! בגלל הנונים בלחמניה, בגלל הכוסיות! יאווארדי כמה ציצים!! בגלל השמש, בגלל האוירה, בגלל הכיף, בגלל שלירון מתגייס עוד מעט, ובגלל קרנית!! אחד המטורפים החוף של אילת! לרוקן את הראש, להשאיר את ה-כ-ל ואת כ-ו-ל-ם מאחור בגוש דן, ולהיות בחאווה רציני של החיים!!! קדימה לקפוץ מהרפסודה (צ'מפנייה!!) קדימה הסרטים קדימה גרין ביץ' קדימה בקרדי רב קדימה האנשים הטובים הנחמדים והאיכותיים שיש באילת!! בחיים לא יהיו אנשים כאלה בריכוז כזה גבוה באיזור הציני שלנו!! קדימה לפגוש את רקפת בעוד כמה שנים - ליזה!! חלש דיק(לה), היחידה שעומדת על גבול ה"לא להיות נחמדה כמו השאר"! קדימה המלצריות המגניבות שלנו בגרין ביץ', שלימדנו אותן לעשות צחי! קדימה לחגוג יומולדת לאנשים זרים כמו בנאפיס - פשוט בא-י-ל-ת-!!!! קדימה הסרטים כבר אמרתי, אבל יש לציין את זה שוב!! קדימה צ'ו, קדימה ניצן!! איזה מלך הבנאדם שהביא לנו ת'דירה באכסניה! "נערות ליווי אפשר למצוא בעיתון בסוף, אם באה מישי מכוערת תנו לה 20 שקל והיא תלך ותקרא למישי אחרת"! מי/מה עוד קדימה? אמממ קדימה הנסיעה המטורפת עם מיליון עצירות בדרך ומוזיקה בסבבה, ודיקלום של שירים של שבק"ס בעטיפה של ממתק!! קדימה פול תמונות, קדימה פול קרינה במוח של לירון, קדימה אנחנו GUYS!! אחד הטובים אנחנו!! אני אוהב אתכם!!

Uv Kruvi

New member
כ"כ הסתפקתי...!!!

שיואו אחד הרוד טריפים המטורפים בקריירה!!!! קדימה תיקים תואמים! קדימה יצוג של נבחרת הסנוקר של מרוקו קדימה בלונדיניות (אהם) קדימה שרית - המלצרית של הלילה האחרון הקדימה המלצרית שהיתה יום לפניה! קדימה קרלסברג קדימה כפכפים קדימה חוף עקום בלי חול עם מלא איכסה של אבנים קדימה רפסודות!!!!!!!!!!!! קדימה וקדימה וקדימה בלי אחורה בכלל... :) אולי אחורה אחד.....בכל המסעדות אני מחפש קציצות....לא היה... צריך לטפל בזה לפעם הבאה...

NiGa

New member
2 דברים

א. היא בלונדי, לא בלונדינית. ב. אילת יפה כמו שהיא, לא צריך להוסיף קציצות!!

Uv Kruvi

New member
ממממ...

א. לקחתי לצומת ליבי, אתה צודק... ב. מה אתה טמבל?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?! עכשיו זורק אותך מהרפסודה! עושה לך קפואירה עכשיו! לא לדבר ככה יא תחת!

NiGa

New member
אם אתה רוצה,

תפתח דוכן קציצות בטבריה! תשאיר את הזיכרון מאילת כפי שהוא!

אין כמוכם בעולם!!!!!

אתם אדירים, גדולים, מת עליכם!!!!! התגעגעתי אליכם גם!!! חבל חבל חבל חבל כל כך שלא נתנו לי ליסוע גם איתכם, אחרי שכ"כ רציתי!!! חן- כל כך מגיע לך הווה בלונדיני עם עיניים כחולות לשיפור המצב-רוח!!! יותם קדימה להתמודד על תואר "נהג השנה" וגם לזכות בו כי לך יש טרנטה עם הילוכים!!! יובל- אתה פשוט אחד החמודים!!! ולירון- אין מילים עליך כבר וזה כל כך הגיע לך לפני גיוס מוקדם- זה פשוט אתה!!!! מת עליכם לסיום ואני אסיים בתקווה גדולה לOtra vez רציני ביותר עוד החופש!!! קדימה ויניק!!!!

קדימה חברה שמח שנהניתם

איזה כיף לכם בזמן שעשיתם בטן גב אני ההיתי לא רחוק מכם אך עשיתי ממש דסרים אחרים כמו מסע אלונקות אין ספור פקלי כח זחילות וחבל שקרע לי את כל הידיים!! כל אחד חיי את החיים שלו!!

TrunKs 2003

New member
קדימה אחרי!! (ואילת!) ../images/Emo127.gif

וואי מקסים ספר.. איך היה בסוף?? מה שלום אלון והשני? ומה עם שיפריס?? פגשת את הרמט"כל? איי אחרי... איך נהניתי בסדרה הראשונה... היה כיף! (זוכר את הסטלה שלנו בצהרים כש"שמרנו" על התיקים??) היה משעשע שמייח שנהניתם באילת אנשים! עכשיו תורי...(יום ראשון אני נוסע עם בני דודים שלי..:) ו... לא לשכוח... ב9.7 יש אירוע מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב!!!!

NiGa

New member
דוגרי כן.... ../images/Emo8.gif

סתם סתם, חלש שלא הבנתי את זה שזה היומולדת שלך...

A S Y L U M

New member
ואני מנחש שאתה הכי רוצה בעולם....

לחגוג באסיילום..?? מסיבה אחרונה שלי, יומולדת שלך... אחח איזה חוסר צדק יש בעולם...

TrunKs 2003

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

חח לרגע נבהלתי.. חשבתי שאתה מתכוון שמסיבה באסיילום היא ביום רביעי.. מתי שאני חוגג את היומולדת שלי.. חחח כמעט הרגת אותי.. זה הזכיר לי דברים מסוימים שעדיף לשכוח...:)) וואי כמה מוזר.. במסיבת הפתיחה של האסיילום הייתה המסידודי ובמסיבת סיום של אסיילום יש את היומולדת שלי..(מזל שהפעם לא באותו יום!!) אבל בהחט יש מצב שאחגוג אצלך ביום שישי את היום שישי הראשון שלי בתור בן 18..:)

A S Y L U M

New member
לא מסיבה אחרונה של האסיילום!!

מסיבה אחרונה שלי באסיילום... האסיילום עוד ימשיך ויחיה ויזכה לגדולות, בעזרת השם... ובטח שתחגוג! מה אכפת לך? הכניסה עלינו, לחברים זה עולה 25 שקל, המוזיקה סבבה זאת הבטחה, וכל השאר, סמוך עלי.... ואגב עוד פעם שיהיה לך המון המון מזל טוב! שמעתי שחגגת אתמול, לא יצא לי לבוא (הייתי תקוע עם המועדון) אבל שיהיה הרבה הרבה מזל טוב!!

למעלה