מי יודע מדוע ולמה...

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך
דודי

ב9 לדודי יש יומהולדת 18 היה סבבה ולא סטלה היה קשה קדימה אחרי אלון ורון אצלם הכל טוב אפילו גנטון הגיע לסידרה הוא בא איתצי וסחב אלונקות הרמטכל בסוף לא הגיע כי מסוקו לא יכל להמריא@

TrunKs 2003

New member
וואלה??

רון!! התגעגתי אליו!! ואי איך שהוא היה מזכיר לי את גנטון! איזה מטורף זה גם גנטון באחרי!!! בעיה לרמטכ"ל להשיג מטוס אחר? מה נסגר עליו.. ובסדרה הראשונה היה קשה אבל היה לנו קטע סטלה בצהריםם של היום הראשון שכולם יצאו לניווטים ואני ואתה שמרו על התיקים והיה מצחיק...לזה התכוונתי..

NiGa

New member
למה לא?

שמעי, אם עוד מישהו היה רוצה לבוא, הוא היה יכול לבחור אם לשבת בין המנו למצבר, על הגג, או בבאגאז'... אנחנו חשבנו שאנשים לא כל כך ירצו לבלות נסיעה של 5 שעות כולל עצירות במנוע, אז....
אחת הנסיעות הספונטניות! יום שלישי בערב: חן: יותם, בוא לאילת *יותם מברר אם יש אוטו ואז:* יש אוטו. יום רביעי: יותם: יובל, מחר ב 4 בבוקר אוספים אותך, תודיע ללירון. מטורף!

TrunKs 2003

New member
האמת...

רציתי לבוא...ולהכיר אתכם קצת יותר טוב..:) אבל לא ידעתי על זה בכלל...אף אחד לא ידע על זה.. אבל לא משנה העיקר שנהניתם וסבבה..:)

Uv Kruvi

New member
זה כל הקטע...

שאני לא צריך להןדיע לאנשים כשאני יוצא מהבית... תחשוב על זה... אם הייתי יוצא מהבית כל פעם ומתקשר אילך להגיד לך "דודי, אני הולך למכולת לקנות לאמא חלב, בא לך לבוא?" אתה יודע איזה חשבון טלפון הייתי מקבל?!?! (זה לא היה משנה כלום, כי פעם אחרונה שעשיתי את הקטע עם החלב הייתי בן 8... :) אבל כל הקטע היה שזה ספונטני............... מה שיותם ניסה להגיד............

TrunKs 2003

New member
אחי... לא התלוננתי על שום דבר...

חחח מה נכנס לסרטים.. לא אמרתי שאתה צריך להודיע לי שום דבר.. גם אל על אילת.. זה היה ספונטני ומצחיק סבבה.. רק אמרתי שלא הייתי מתנגד לבוא איתכם..זה הכל

Uv Kruvi

New member
רק המובחרים שבמובחרים...

...יכולים לבוא! :) אני צוחק... פעם הבאה, חופשי... :)

Uv Kruvi

New member
רק מישהו אחד היה אמור לדעת...

והוא לא היה באילת... if you know what i mean... and you know what i mean!!!!!

NiGa

New member
יש איתות מבלומפילד...

*ביפ*.... *ביפ*... *ביפ*... כן כן, המכ"ם זיהה את המיקום הנוכחי שלו...

Uv Kruvi

New member
חחחח

כבר אין לי מה לכתוב... :)) אבל צריכים להראות את זה ללירון...

למעלה