Ready for the Good Times-cats
E EOTA New member 8/7/03 #42 Poem to a Horse ../images/Emo88.gif לא עברתי על השירים בספרדית.. אין לי כח ומדיסק אחר-זה עם הזבובים בבית או מה שזה לא היה
Poem to a Horse ../images/Emo88.gif לא עברתי על השירים בספרדית.. אין לי כח ומדיסק אחר-זה עם הזבובים בבית או מה שזה לא היה
P perrinat New member 8/7/03 #43 ../images/Emo127.gifיפה../images/Emo70.gif ויש עוד שיר...../images/Emo103.gif מ-LS הזכרת פעמיים סוס. יש עוד חיה......
../images/Emo127.gifיפה../images/Emo70.gif ויש עוד שיר...../images/Emo103.gif מ-LS הזכרת פעמיים סוס. יש עוד חיה......
S Shakira paradise New member 9/7/03 #46 ../images/Emo4.gif אנ לא מוצאת חיה../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif
P perrinat New member 9/7/03 #47 OK, צודקים, אני התבלבלתי...../images/Emo103.gif התכוונתי לחיה - גמל. המילה מופיעה בשיר Ojos Asi, אבל בגירסה האנגלית Eyes Like Yours היא לא מופיעה.... איתכם הסליחה......
OK, צודקים, אני התבלבלתי...../images/Emo103.gif התכוונתי לחיה - גמל. המילה מופיעה בשיר Ojos Asi, אבל בגירסה האנגלית Eyes Like Yours היא לא מופיעה.... איתכם הסליחה......