מי יוצא על קרוול בשיוט יצחקי????

Sweety Shiri

New member
שמעתי שמשיקים את היצחקי

אבל אני לא יודעת על זה כלום... מישהו

zofit5

New member
נכון מאוד

היצחקי תושק ביום שישי שלפני השיוט ובשיוט עצמו אם הכל יתנהל כשורה צוות ט' יצא עליה...

Thalia92

New member
זה ממש מוזר אם עברנו את המבחן.

כי אני לא יודעת איך הלך אצלך, אבל אצלנו הלך די רע, ומושון עשה פרצוף של 'וואו, למה הם כ"כ מפגרים' לפני שהוא הלך.

Thalia92

New member
היית עם מושון, נכון?

אם כן אז אין לי מושג למה הוא הלך עם הפרצוף הזה. יכול להיות שהוא סתם היה ממורמר או משהו.

guysa2

New member
לדעתי

איתי דווקא התכוון שצוות המדריכים של שכבת ט' ייצא על היצחקי. לא צוות של שכבת ט'... כבר היה המבחן שלכם? (אלבטרוס)

Anogs

New member
נכון..וזה אומר שאין מדריכים שיהיו על הסירות.!

קורץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אני יתלהב כמה שאני רוצה הבת בת דולה דבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מזל שרק יפואים מבינים את זה (;

TINKERBELL212

New member
חחחח קורץ אתה יודע מי לא אמא שלי,אמא שלךךךךך

האמת שאת הבת דולה לא כל היפואים מכירים זה רק אני ואתה ..... ורק רציתי להגיד לך שזה בכלל לא היה חכם מצידך שרצית להכניס את החישושה לשבט .....ועוד על הסבאליקה ...... האמת שלא נראה לי שאתה מתאים לעשות שנת שירות ביפו.... אני חושבת שאני ילך לדבר עם זברק!!!!!! ובאמת שלא מתאים לך להתלהב .....נשמה של ברבור בר אתיופי.....

זאת לא אמא שלי זאת אמא שלךךךך חחח, זאת לא אמא

תקשיבי יא חתיחת כינרתית שכמותך תקשיבי אני לא רציתי להכניס את חישושה עם הסבליקה אני רציתי להכנים את כל המכוניות ששמותיהם ניזכרים כאן:חישושה(החיפושית של הילה)גיפי(הג'יפ של כפיר)בימבה(המיצוביצי של און) חחחחחחחחחחחחח חשבתי על משהו תזכירי לי מחר חחח אז ניתראה בשמחות נשמה של אזוז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם נשמה של ברבור בר אתיופי חחחחחחחח, תקשיבי יא חתיחת כינרתית שכמותך תקשיבי אני לא רציתי להכניס את חישושה עם הסבליקה אני רציתי להכנים את כל המכוניות ששמותיהם ניזכרים כאן:חישושה(החיפושית של הילה)גיפי(הג'יפ של כפיר)בימבה(המיצוביצי של און) חחחחחחחחחחחחח חשבתי על משהו תזכירי לי מחר חחח אז ניתראה בשמחות נשמה של אזוז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם נשמה של ברבור בר אתיופי חחחחחחחח

Anogs

New member
הלו זה לא פורום צופי ים יפו.

בדיחות פרטיות במקום אחר בבקשה.

אני יחליט מה לדבר בפורום יששש!!!

האאאא אנוג אתה התחלתה להחליט מה אנחנו נדבר בפורום קורץץץץ אני מחליט מה דבר בפורום יששש?

TINKERBELL212

New member
תכלס..... אייל צודק!

הייייי זאת רבקה מחברת מקורות ואנחנו נעשה בפורום הזה מה שבא לנו ....גם ככה זה פורום שוק! ודרך אגב רק אייל צועק בבית הזה !!!!!!!!!! ומוטחנוביץ תתחיל להרגיע קודם כל קבל תיקון אני כבר לא כינרייתית אני טברינית דבר שני אל תגיד לי מה רצית להכניס או מה לא רצית להכניס .... !!!!!!! ודבר שני זאת לא אמא שלי זאת אמא שלךךךךךךךךך ! חחחחחחחחחח מוטחנוביץ מילה שאני שרופה עלייך !

למעלה