מי יוצא על קרוול בשיוט יצחקי????

רק אני צועק בבית הזה!!!

קודם כל את יפואית יש דר ראשון דבר שני את עושה ש"ש בטבריה זה לא אומר שיש לך קומבינות עם זברק(אני מקווה)חחחחחחחחחחחחח ודבר שלישי זאת לא אמא שלי זאת אמא שלך חחחחחחחחחחח אחחח נשמה של ברבור בר אתיופי חחחחחחח

LostSoul1

New member
נו כל הקטע הזה שאסור שתהיה בת יחידה

בקומונה כבר הסתדר כנראה, אז החזירו אותה לטבריה מבינה..?

Innocence Lost

New member
אני בכלל לא הבנתי את הקטע הזה

היא לא עושה עם אור? ככה שהיא לא תהיה בת יחידה. והיא כתבה כמה הודעות למעלה [או שאור כתבה] שזה סגור שהן עושות בכנרת. אני מבולבלת.

LostSoul1

New member
לפי מה שאני הבנתי

היא הייתה אמורה לעשות מהתחלה בטבריה לבד[?] אבל בגלל שחשבו שבקומונה בטבריה היא תהיה בת יחידה ואסור שתהיה בת יחידה בקומונה של בנים אז החליפו אותה בקור, כך שיצא שקור עושה כאן לבד והיא ואור בכינרת אבל כנראה שיש שינשיניות מהצופים[כך שמעתי], אז החזירו אותה לכאן..

שלאא היה ככה!!!

קודם כל החליטו שאור וענבל יעשו ביחד בכנרת ביגלל שבטבריה לא הסכימו שיותר מש"ש אחד יהייה שם ואז הם קיבלו תקציב ועכשיו יש שני שינשים בטבריה ושניים ביפו אני ולפצור וישייה בהצליחה!!!!!!!!!

TINKERBELL212

New member
חחחחח איזה חמודה את ....

חחח האמת שהיה סגור .... אבל לפני כמה ימים אמרו לנו שמעבירים אותנו מכינרת לטבריה .... וזה לא בגלל שהייתי צריכה להיות בת יחידה בקומונה כי היתי עם אור אלא מסיבות אחרות שאפילו אני לא ממש יודעת רק אמרו שזה יותר מתאים לנו בכל מקרה סורי על הבילבול אם את יש לך עוד שאלות את מוזמנת ! :)

א:מי זה ב:לאא היא עברה לטבריה

היא ואור עושות בטבריה הם הועברו ליפני כמה ימים מי זה?

Amaliale

New member
4 קרוולים של שכבת ט'/סמפס/אלבטרוס

דוגית, תפוז, סנונית ולבוכינסקי (?) צוות ט' יוצא על היצחקי

למעלה