מי יותר גבר?

thorondor

New member
כשהוא כיהן כמתמטיקאי של קתרינה

הגדולה, צארית של רוסיה, היה איזה אתאיסט שהטיף נגד הנצרות בחצר המלוכה. היא הורתה לאוילר לנסות להפטר מהמטרד. אוילר בא אליו ואמר a/(x+2y) - b = x ולכן אלוהים קיים. המטיף לא העיז להתווכח עם מתמטיקאי ידוע כמו אוילר, אז הוא פשוט נכנע והלך.

Red Sun

New member
לא יכולת לתת שאלה קשה יותר.../images/Emo103.gif

שניהם נהדרים.*מנופפת בבשורוטו* אבל גיימן.

אף אחד לא הוכיח את קיומו של אלוהים

אם זה היה קורה - כולנו היינו מאמינים באלוהים

הו, חשבתי שזה רציני ../images/Emo13.gif

מצטער על הטעות. שמעתי על זה, ולא ידעתי שזה היה קשור באוילר.

אתה טועה עומר. יש הבדל בין מישהו

שיודע שאלוהים קיים לבין מישהו שמאמין בו. אמונה היא מצב בו אדם משליך את יהבו על כוח שהוא לא בטוח כ"כ אם הוא מיהן, לעומת ידיעה- מצב ברור ומובן על סמך עובדות והוכחות מסוגים שונים.

אתה טועה

חלק גדול (מאוד) מהאתאיסטים היו מאמינים באלוהים אם היתה לזה הוכחה מדעית, ואין, מעצם הגדרת האלוהים אי אפשר להוכיח את זה, אבל אם היה אפשר - היו מאמינים בזה כמו שפתאום כולם הבינו שהעולם לא שטוח. יוצאי דופן הם יוצאי דופן - ותמיד יהיו כאלה

אתה טועה עומר. יש הבדל בין מישהו

שיודע שאלוהים קיים לבין מישהו שמאמין בו. אמונה היא מצב בו אדם משליך את יהבו על כוח שהוא לא בטוח כ"כ אם הוא מיהן, לעומת ידיעה- מצב ברור ומובן על סמך עובדות והוכחות מסוגים שונים.

noosh

New member
אגב כיפה אדומה,

לפני אזיה שבועיים מישהו סיפר לי שמילאו את הבטן של הזאב באבנים אחרי שהוציאו את הסבתא. מישוה מוכן להסביר לי למה שישעשו כזה דבר, ובאיזה גרסא זה מופיע? כי אני מעולם לא שמעתי על כזה מן סוף.

למעלה