מי יותר חזק?

סמרטוט

New member
מי יותר חזק?

מסע בין כוכבים או...... מלחמת הכוכבים? לדעתי, החברה ממלחמת הכוכבים פשוט אוכלים את החברה ממסע בין כוכבים.

Larik

New member
מסכים אתך אחי!!

בעימות בין קרדסיה לפידרציה אם היו מביאים את אובי ואאן הוא היה מזמן משסף שם את כולם בדרך של עימות אלים!

DDN

New member
מס"ב

ציפור קרב רומולאניות מורידה משולש פיצה אימפריאליסטי כמו כלום. אפילו מתקני הסוואה אין להם שמה במלחמת הכוכבים! אובי וואן הלפלף הזה היה מנסה לשכנע את הדומיניון שהם לא מתנהגים יפה, ועדר של ג´מהדאר היה מחסל אותו (אז נכון, אולי זה היה לוקח 500 ג´מהדאר, אבל בסוף היו מורידים אותו)

Larik

New member
בקשר לאובי ואאן

הם בכלל לא היו נוגעים בו כי הוא היה מפעיל עליהם את ה JEDI MIND TRICK פוכל טוב מאוד על רפי השכל! בקשר למתקן ההסואה אתה צודק בזה, אבל למה לסטאר טרק אין דרואידים עם בינה מלאכותית כה גבוהה כמה בסטאר וורס?

DDN

New member
אין דרואידים?

במילה אחת - דאטה. ועל ג´מהדאר הMIND TRICKS לא היו עובדים. הם מהונדסים גנטית זוכר? המייסדים היו פשוט משפרים אותם.

Larik

New member
You got point

כן, שחכתי גם את הבורג!!! אבל האם יש בסטאר וטראק נשק בסדר גודל כמו ה DEATH STAR, והאם יש מישהו בסטאר טראק שיכול בקרב אחד על אחד עם אביר ג´די כלשהו (לא משנה איזה) כי הלייט סיבר פשוט יחתוך כל קאטלת קילנגוני בלי שום בעיה, ופשוט לא יהיה לאף אחד סיכוי נגד ה FORCE!

kosh

New member
אתם ממש שוכחים את....

Q אתם חושבים שהפורס יפריע להם. ויש גם פרק אחד אני לא זוכר את השם עם איזה אחד שהשמיד מין שלם של יצורים לא אמרו אם הוא Q אבל היו לו כוחות חזקים. זה היה פרק שהאנטרפיז מצאו אותו על כוכב מבודד עם אשתו שבעצם לא היתה קיימם אלא הוא גרם לה להיות.

הוא לא היה Q

ואאשתו כן היתה קיימת פשוט הגזע הזר הרג אותה ביחד עם המתיישבים ובעלה "התעצבן" וביצע ג´נוסייד . היו גם הרבה פרקים בסדרה הישנה על ישויות כל יכולות באחד הפרקים אחד מהצוות קיבל כאלו יכולות וניסה להשתלט על הספינה ובדרך להשתלט על היקום , ולא לשכוח את הכוחות שברקלי קיבל - יותר נכון נהיה מאוד מאוד חכם!

Larik

New member
ואללה נזכרתי!

אבל עדיין לא עניתם לי על ה DEATH STAR ?

Larik

New member
ועוד משהו

בסטאר טרק כל האלה עם הכוחות העל טבעיים מתגלים רק פעם ב..... ובסטאר וורס ה ג´דיים האלה שורצים כמו מקקים

DDN

New member
K700

לכל מקק הפיתרון שלו. מה הג´דיי היו עושים נגד הבורג? נגד המייסדים? לא הרבה. . . "אני אובי וואן מהבורג. תכנעו, תורידו את המגינים ותלכו לעשות פיפי" "נכנע, נוריד מגינים, ונלך לעשות פיפי" הבנתם?

Larik

New member
מה המיסדים היו עושים נגד הג´דיים?

הם בחיים לא היו נלחמים, והם היו שולחים את הג´מהדר המסוממים שלהם, אוופס שחכת דבר אחד בסטאר וורס יש שיבוטים של איזה רוצח שכיר, ועוד אוופס יש להם BATTLE DROIDS שניתן לייצר 10 באותה המהירות שלוקח לג´מהדר אחד להגיע לבגרות, נו טוב אני מודה שאולי מלחמת הכוכבים לא ממש מצטין בספינות חלל לוחמות, אבל הוא מצטיין בטכנולוגית השמדה ארצית (טנקים וכדומה). ובקשר לג´דיים יקח מיכל גדול מאוד בשביל להשמיד את כולם.... ואל תשכך את מה שאמרתי מקודם, כזכור לך יהיה קצת קשה לבורג להטמיע את הדרואידם.

DDN

New member
מטביעים אותם

בקשר הגדול! אין יותר ג´דיי. החרב של הג´דיי לא הייתה עושה כלום נגד המייסדים (קשה לחתוך משהו נוזלי) וטריקי המוח גם לא היו עובדים. ו. . ... . מייסד יותר חזק מבנ´אדם רגיל. ו. . . .. . המייסדים הם חכמים. הם יודעים שהאוייב הכי גדול של בני האדם הם בני האדם בעצמם, אז הם היו מוצאים לעצמם איזה ג´דיי שמוכן לבגוד. . . והאמת? לא שכחתי כלום. מייסד מנצח ג´דיי ג´מהדאר מנצחים את חיילי הסער (המשובטים) בורג מנצחים את הBATTLE DROIDS והבעייה היחידה שלי היא יודה. אני יודע! קווארק יזמין אותו לכוס שוקו חם בזמן שהעולם שלו נכחד ע"י הדומיניון.

Larik

New member
uno momento

זה ששייפ שיפטר הוא נוזלי זה לא אומר שהוא בילתי פגיע, אתה שוכח שלפורס יש הרבה יותר צורות מאשר למיינד טריק הוא למשל יכול למעוך אותו עם איזה אבן ששוקלת שני טון, או שאם זה דארק ג´די הוא פשוט יכול לחשמל אותו, וגם הלייט סיבר זה לא להב אלה קרן ארוכה של אנרגיה שכאשר בעצם הוא בא במגע עם משהו היא תחתוך אותו כמו שסכין מלובנת תחתוך חמאה רכה. בקשר לכך שהמיסדים יסיטו איזה ג´די להלחם נגד האחים שלו לקרב זה לא נחשב מכיוון שפה כבר מדובר בויכוח דיפלומאטי ואנחנו פה מדברים על ויכוח אלים! ותסביר לי בידיוק איך ג´מהדר הורג משובט אם בכלל חיילים משובטים יש פי שניים אם לא יותר על חיילי גמהדר (ראה מלחמת כוכבים פרק 2), כנל גם לגבי הבורג! ועדיין אף אחד פה לא יכול לומאר לי מה יעשו החברה של מלחמת כוכבים נגד ה DEATH STAR? הוא פשוט יכול לחסל את חע"9 כמו כלום, חוץ מזה בקשר לקרבות בחלל, זה נכון שלמסע בין כוכבים יש את כל הצעצועים הטכנולוגיים בחלל כמו מגינים וכל הבולשיט הזה, אבל הם נלחמים כמו חבורה של נקבות בם סתם עומדים במקום ויורים אחד על השני ומחכים מי יתפוצץ ראשון, למומת מלחמת כוכבים ששם יש תמרונים טקטיים, לכן אפילו לאנטרפריז יהיה קצת קשה לפגוע בהרבה חלליות קטנות (THEY DONT STAND STILL , DAMN IT). May the Schwartz be with you!

Larik

New member
אין לך משהו להגיד נגד זה הא?

דבר שמוכיח שה FORCE הוא השולט ועד שיוכרז פורום רשמי של מלחמת כוכבים או פארסקייפ אני אמשיך לעשות טרור לאנשי הפורום הזה עד שיענו דרישותי!!!

אפשר להשוות לבבילון 5

יש שם מס´ גזעים עם חלליות משמידות כוכבים, שלא לדבר על כך שאין סיכוי לג´די מול וורלון עצבני או על אלו מה"החלל ה-3". ב-בבילון יש גם מעין ג´דאים -הטכנומאגים שאם קרוסייד היתה ממשיכה היינו אולי יודעים עליהם יותר

Larik

New member
הלו....

המלחמה כאן היא בין מסע בין כוכבים לבין מלחמת כוכבים ! אסור לערב סדרות אחרות שאין לי מושג עליהם!

Larik

New member
אני יכול את אותו הדבר עם פארסקיפ

לדוגמה : באיזה עוד סדרה יש חורי תולעת חוץ מפארסקיפ ומשתמשים בהם בצורה הרסנית כזאת כמו שמתוארת בעונה השלישית....?

Larik

New member
בואו ננסה לעשות את אותו הדבר

רק נשווה בין מסע בין כוכבים לפארסקייפ!

jerri

New member
הצחקתני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם כל אהבתי לסטאר וורס, נראה לך שהג´דיים (שלמי שראה את אטק אוף דה קלונס די ברור שהם חבורת כוסיות) עם החרבות אור שלהם יכולים לעמוד בפני פייזר מכוון היטב? או שהספינות המצחיקות שלהם יוכלו לעמוד בטורפדו אחד? לא נראה לי.

למעלה