מי יותר חזק?

SaxonK

New member
צודק, ג´רי, והגיע

הזמן לשים קץ לוויכוח המיותר הזה.

Larik

New member
הלו הלו..

אנשי הפדרציה הדפוקים במסע בין כוכבים בכלל לא הרבה יותר טובים, הם מנסים לפתור כל סכסוך בין הפדרציה לדומיניון בדרך של דיונים ומסע ומתן, ולעומת זאת בסטאר וורס אם מישהו לא יסכים עם מישהו ישר שניהם ילכו בדו קרב של לייט סיבירים, וחוץ מזה מישהו מסוגל על הDEATH STAR ? אני לא מתכוון להפסיד בויכוח הזה, בעיני STAR WARS וFARSCAPE אלה סרטי/סדרת המדע הבידיוני הכי טובות שקימות!

jerri

New member
סטאר וורס היא סאגה קולנועית ולא

סדרת טלויזיה (גורם לי לתהות אם אכן צפית בה) ופארסקייפ היא אכן סדרת מד"ב משובחת אך 2 המוזכרים הנ"ל אינם מאותו ז´אנר (הם אקשן-מד"ב לעמומת סטאר טרק שהיא סריבריאלית יותר). בכל אופן אדם הנכנס לויכוח במטרה מוצהרת שלא להפסיד בו (או לנסות אפילו לקבל את דעת עמיתו לויכוח) הוא לא אדם שראוי להתווכח איתו. הויכוח הזה עקר מיסודו והטיעונים שהעלית אינם עולים ברמתם על טיעוני גן חובה/כיתה א. כשתתבגר תתקשר. יום טוב (אתה החוליה החלשה- שלום).

Larik

New member
תראה, תשמע, תראה , תשמע.....

קודם כל אני יודע שזאת סאגה אני לא דפוק כמו שאני נרא (וכן ראיתי את כל הסרטים ואת הפארודיה (SPACE BALLS)), שנית הויכוח הזה משמעותו בעיני הוא בכך איזה עולם בידיוני הוא יותר מרתק מבחינת דמויות/טכנולוגיה/אקשן! ובקשר להפסד, כתבתי את זה כי התבעסתי שהפורום של מלחמת כוכבים עדיין אינו קיים (אני מתפלל שהוא כן יהיה קיים), ורציתי למשוך עוד מעריצים של הסאגה לצידי. אני מסכים שמסע בין כוכבים עובר בהרבה את מלחמת כוכבים בתחומים של תרבויות של חוצנים, טכנולוגיה במתחם האוירי, אבל אני מוצא אותו חסר אקשן ורוחניות שאני יכול למצא במלחמת כוכבים! May the Schwartz be with you!

למעלה