גמני עשיתי טירונות ב"ניצנים"
"ניצנים ונהנים", עאלק... חחח הייתי בפלוגת "חרוב", אם נתקלת בזה... חח בכל מקרה, הטירונות שלי באה אחרי קורס קדם צבאי מאוד ארוך [חצי שנה], מאוד אינטנסיבי, מאוד מפרך ועמוס. מבחינתי הטירונות הייתה ה"אתנחתא". פתאום לא היה צריך לחשוב, להגדיל ראש, להתאמץ, לא יודעת, זה היה ניקוי ראש רציני. מה גם, שהייתי עם חברות מהקד"צ, והיה לנו ממש כיף, בזמן שכולם חיכו ש-10 דקות החובה בחד"א תסתיימנה, ורצו לדבר בטל', אנחנו היינו יושבות עד כמעט סוף ההפסקה, צוחקות, יושבות, מדברות... כי כבר התרגלנו קצת למסגרת, לא היינו תלויות בחברים מהבית, והיו לנו כל כך הרבה זכרונות להאחז בהם, שהעברנו את הזמן בכיף ובמהירות... מה שכן, כל שאר הבנות שנאו אותנו ואת סיפורי הקד"צ שלנו... חחח כי את הכל השוונו לזה... בכל מקרה, הטירונות, ארבעה שבועות, עם כל "העשבייה", האוהלים, השיעורים המטומטמים, הריצות חסרות התכלית, המסדרים- הכל שטויות, הכל עובר.. התייחסי לזה כמשחק, היי ממושמעת במשחק הזה, אבל אל תשכחי שזה רק משחק וזה הכל..! אני גם הוצאתי פטורים מהכל [ריצות, קפיצות, פק"לים, משקל, 10 דקות ישיבה על כל 30 דקות עמידה...] כמובן שבתכלס עזרתי לכולם וסחבתי את כל הדברים הכבדים, אבל כשזה נגע בי ולא פגע באף אחד, אז לא רצתי ולא עשיתי את כל השטויות הללו... בסוף גם יצאתי מצטיינת מחלקתית.. חח כבוד! :] אז את יכולה לנסות ללכת על זה... ושיהיה בהצלחה! בעיקר בסדיר, כי שם הכל יהיה אחרת, ללא ספק...