מי יכולה לעזור לי?

אמממאאא

New member
מי יכולה לעזור לי?

אז בנוסף להיסטוריה הנפלאה שלי קיבלתי היום תוצאות של ספירת דם והן איך לאמר "על הפנים". ההמוגלובין חצה את מחסום העשר כלפי מטה (לא הרבה 9.9 אבל אני רק בשבוע 33)? הטסיות 83 אלף אז נכון שאפידוראל לא בתכנון שלי אבל יותר מזה מנת דם ממש לא בתכנון. אני מאד חוששת מלהגיע ללידה עם המוגלובין נמוך יחד עם קרישה נמוכה(שאגב קוראת לי בכל הריון ונעלמת יום אחרי הלידה) אמרו לי שיש מישהו בשם שרון בוצר(?) שמתאים ברזל באופן אישי,מישהי מכירה? האם בתוך תקופה של 6 שבועות זה יכול לעלות? אני חוששת שיתכן ואלד לפני התל"מ כמו בפעמיים האחרונות. לא בא לי על ברזל שעושה תופעות לאנחמדות

טלימה

New member
שרון קוצר

האתר של שרון אני לא מומחית בנושאים האלה, אז אין לי הרבה לתרום לך. אבל האיש שלי כן, אם תרצי להתייעץ איתו. וחוץ מזה בטח עוד מעט מגיעות לענות כאן כמה שיודעות יותר ממני....

אמממאאא

New member
קראתי קצת ושמח להסבר

אני מבינה שהיעוץ הוא בעניני תזונה אבל לא בטוחה שזה יעזור בטווח הקצר האם יש איזה שהוא משהו נוסף כמו טיפות,מיצוי וכ"ד.

טלימה

New member
שרון קוצר הוא הרבולוג

הוא עוסק בהחזרת האיזון בעזרת צמחי מרפא (טיפות, מיצוי...) אורי הוא תזונאי והוא עוסק בשינויי תזונה ואורח חיים. כל אחד, בשיטתו, יכול לעזור. הם גם משתפים פעולה לעיתים.

ניסית לקחת פלורדיקס../images/Emo35.gif

תשמעי, זוהי עצה ממש ממש חובבנית, אבל אם לא תעזור לך אולי לאחרות. זה תכשיר של ברזל טבעי, מגיע בבקבוק לוקחים כל בוקר שתי כפיות. הוא פשוט נפלא. אני לוקחת רק שבוע ואני מרגישה הרבה יותר טוב. פחות עייפה, מצב רוח יותר טוב, אפילו (קצת) פחות בחילות. אין לו שום תופעות לוואי. חיסרון אחד ויחיד - המחיר הגבוה. בקבוק של 25 מנות עלה לי 85 שקל. אני ממליצה לך לבדוק האם יכול להתאים לך. על-פניו לא אמור להזיק, אבל כאמור אני לא מבינה כלום בתזונה, אולי כן יכול להזיק לך? תרגישי טוב

צימעס

New member
פלורידקס האו "נשק יום הדין" של

שמיילדת שלי. האי אמרה לי בהריון עם הקטנה שאם לקראת סוף ההריון נראה שכל כדורי הברזל לא עוזרים, נלך על פלורידקס. עוד - למיטב ידיעתי אומגה 3 משפרת את מצב הברזל. אין לי מושג אם בטווח המיידי.

אני החלטתי לנסות לפני יום הדין ../images/Emo13.gif

סתם כי נמאס לי מהבחילות של הכדורים הרגילים והרגשתי חלשה. אומרים על פלורדיקס שהוא מביא לשיפור שרואים בבדיקת דם תוך שבועיים, אני לוקחת רק שבוע ואני בטוחה שהוא עובד. בעיניי שווה את הכסף.

rnati

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה עליו

עזר לי יותר מכל כדורי הברזל עד כה ובלי שום תופעת לוואי (חוץ מעליה של ההמוגלובין והרגשה כללית יותר טובה)

debby12

New member
מנהל
לי היתה ממנו תופעת לואי אחת והיא...

בחילה מהטעם המזעזע. וגם - כדאי לדעת שיש בו גלוטן (גיליתי באיחור) - אבל יש לו איזה מקבילה בלי גלוטן (נדמה לי מוציוויטל או משהו עם שם הזוי שכזה)

תNר

New member
גמני מחרה-מחזיקה על הסירופים

הספיגה שלהם טובה יותר, בד"כ, מאשר כדורים. אני כבר סיימתי בקבוק אחד של פלורדיקס ושניים (אולי שלושה?) נוספים של פלורויטל. אני לא צריכה בדיקות דם בשביל להרגיש 'מבורזלת' (אבל אעשה שוב בעוד שבוע-שבועיים, ג'אסט אין קייס...). אגב, דרקונית, אני מקבלת עליהם 20% הנחה דרך מרשם שהמכשפל'ה שלי נותנת לי. 75 ש"ח! אולי תנסי להניח ידייך על מרשם כזה?

אם פי 3

New member
זה יותר "תלוש הנחה למטפלים"

מאשר מרשם (מנחשת). קיבלתי ככה כבר הנחות. מצד שני, גם כשקניתי לבד, ובדיוק היתה הסוכנת (מדברת על מוצר אחר וחברה אחרת, לא משנה), קיבלתי את ההנחה.

תNר

New member
כמו ש-MP ציינה, מטפלים (רפואה

משלימה) בד"כ מקבלים כאלה מכל מיני חברות כמו סולגאר, NSP וכו'. את מטופלת אצל מישו? אולי באמת לתפוס סוכן/ת דרך התקשרות לחברה עצמה? חוצמזה - יש כרגע בסופר פארם מבצעי חודש בריאות. אולי יהיו מחירים טובים?

פולרדיקס ולגבי ספיגת ברזל

פלורדיקס - מה זה ואיפה משיגים את זה? רופא משפחה/נשים יכול לתת מרשם לזה כדי שתהיה הנחה כלשהי? אני מסכימה עם כך שלגוף יכולת לעזור לעצמו גם ללא תוספות אך אצלי הנסיון נכשל , כנראה מכיוון שלא אכלתי מספיק ברזל בתזונה שלי בזמן ההריון ולכן כרגע הספיגת ברזל שלי נפגעה וצריך לשקם אותה.

rnati

New member
בכל סופרפארם/ניופארם

בתי טבע וחלק מבתי המרקחת

אמממאאא

New member
זה אחרי כבד

רימון שלם כל יום ותזונה מלאה בירקות
מה שמענין הוא שאני מרגישה טוב אני לא ממוטטת ולפעמים אפילו לא נרדמת בלילה עד לעייפות מוחלטת. עובדת מחוץ לבית מנהלת בית עם ילדים מנקים לבד מבשלים לבד (אני ובעלי) למרות זאת באופן "רשמי" זה מפחיד רמה כזאת נמוכה.

למעלה