טוב, אז נשמע שבסדר אצל
שתיכן. מה עם מיץ רימונים אורגני? אני לעצמי לא נוהגת לבדוק רמות ברזל, פרט להריון הראשון, שבו נתבקשתי (כחכח, אולצתי) ע"י המיילדת. לפני הבדיקה הכנתי את עצמי 40 יום מראש. בכל יום השכם בבוקר, נעצתי בתפוח גרנד סמיט בערך עשרה מסמרי ברזל והשארתי אותו לבוקר הבא. בבוקר הבא הכנתי תפוח נוסף ואת זה שהכנתי ביום קודם, גירדתי בפומפיה, חיכיתי כחמש דקות, אכלתי בנחת ושתיתי את המיץ. בנוסף, הכנתי לי בוקר-בוקר מיץ טרי מתפוחי עץ. אני לא נוטלת שום תוספים/ויטמינים, צמחונית (בשר ודגים) והברזל שלי היה יפה מאוד: 11.7 בסוף שמיני.