מי יכולים ורוצים

מוזר שאני לא מצליח לחשוב על

עופרת כעל מוצק !!! האם זה קשור לגרפיטיס ? אתה יודע למה אני שואל.... זו הרמדי הראשונה שקיבלתי ממך !!! ואני מצייר....ואז בעיקר ציירתי בעפרון מעניין שכשניסיתי לפרק את המילה גם ראיתי כל הזמן עופר, כמו נעתי שזה שוב משהו בתנועה אללי להם על הרומאים שהרעילו לעצמם ת'חיים ואנחנו מה ? לא מרעילים לעצמינו ת'חיים ? יאללה.... הגיגים של אמצע הלילה ליל מנוחה לכולם ולכולן עוד יומיים למפגש... ואללה ! נשיקותוחיבוקות דניאל

אפרופו הרעלות....אלכוהול

לא עלינו, אבל מה גורמת ומה עושים בהרעלת אלכוהול (כמו שקרה לחייל המנוח)

גרפיטיס זה פחמן. הפחמן הכי

מרתק הוא היהלום, הכי קשה בטבע ונוצר בתנאי חום ולחץ אדירים. החומר שבעפרון הוא פחמן. מענין שבשימוש קונבנציונאלי הוא ניתן בין השאר לפירוק רעלים. כן, חופשי מרעילים.

אומרים שעד תחילת שנות ה90

השתחררו מליוני טונות של עופרת לאטמוספירה, בצורה של גז וכתוצאה משימוש בדלקים מזהמים. מאחר שהעופרת כבדה מהאויר ואינה מסיסה או נדיפה, היא חזרה לאדמה ומשם אל מחזור החיים. גם כשנושמים אותה היא נודדת בתוך הגוף ומצתברת בעצמות שכן הגוף מתתייחס אליה כאל סידן.

בניתוח צלילי נראה לי

שעופרת מכילה אויר ואש ביחס של אחד לשתיים בהתאמה היתכן ?

עופרת Plumbum

לא יודע באיזו התאמה אבל בוודאי שמכילה את האויר והאש. כל חומר מכיל את האש, האויר, האדמה והמים. בטבע ניתן למצוא את העופרת מחוברת אל גופרית ששמה הנוסף הוא "אבן אש" (כפרית בלשון הישמעלים). כמו כן ניתן למצוא בתוכה מתכות אצילות כמו זהב שמיוחס מאוד ליסוד האש, שמש.. עופרת נורית באויר כקליע אש. בהסתכלות הצלילית אתה מתכוון בוודאי לתעופה - עפ, רת, אבל העופרת מחוברת חזק מאוד לאדמה. הכובד, הסמיכות, האטימות, הרעילות. יש בה יותר עפר מאשר אש ואויר. אפשר לומר שהיא יותר מים - אדמה. רכה וכבדה. מאחר וכך היא גם מתחברת בגוף האדם בעצמות כסידן - אדמה. דניאל האם אני מובן ? כי גלשתי למעגל האיכויות. במעגל האיכויות יש שני צירים ציר השכל וציר הרגש. קשה להסביר את זה כאן אולי כשנפגש. בכל מקרה היא קשורה אל ציר השכל, לאינטלקט של האדם. הפגיעה היא שם ובכל המערכת הקשורה בתחושות והתפקודים ממקור עיצבי, הפגיעה היא במערכת העצבים. כאשר העופרת משתלטת על האדם במצב של הרעלה, היא תגרום לו להיות כמוה. הוא יהיה כבד, אטום, חתום, חסר תנועה, ומערכת העצבים אינה יכולה להביאו לידי פעולה. המוח מפסיק לחשוב, האיטיות רבה מכל הבחינות. העיכול, השתן וכדומה. כל התמונה מראה שבעצם הגוף מתנתק מהרוח. בשלבים המאוחרים של ההרעלה האדם שוכב כמו מומיה, לא זז, לא מרגיש, לא רואה, מנותק מההוויה. כמו עומד מאחרי מסך אוטם קרינה ושום דבר לא יוצא ונכנס. כאילו חי בתוך ארון הרמטי עם פלומבה. עופרת וארונות מסתדרים טוב ביחד.

../images/Emo62.gif והפואנטה

עם זאת אני חייב להדגיש. ישנן עוד רמדיס שמתאימות למצב הזה. עופרת היא אחת מהן ומהבולטות שביניהן. אם היא לא מתאימה לפרטי הסיפור ולתמונה כולה לא יקרה שום דבר. גם כך בגלל האופי של הפתולוגיה והרמדי השינויים יהיו איטיים וקשים למעקב ללא מטפל ליד. הסיפור שהבאת לפני כמה ימים עם האכזבה והיאוש וכו', הוא מצב שמסגיר קצת את העופרת. הכל נעשה כבד, אין יותר כוח להניע, הרגשות נאטמים, הלב נסגר, הכל עובר על יד ויש פחד להשתתף בחגיגה. אם אתחמם בחום של האהבה, במקרה שלנו, היא תשרוף אותי, תמיס אותי, אאבד את צורתי ואהיה לחסרת עמוד שידרה. לא אוכל להתקיים יותר כעצמי. העופרת הממומסת ניתנת למזיגה אל כלי. אך זמן קצר מאוד לאחר שנכנסה אל הכלי היא מתמצקת חזרה ובלתי ניתן להוציאה ללא פגיעה בכלי שהכיל אותה. אם להוציאה החוצה אז רק על ידי חימומה מחדש = אהבה, במקרה שלנו. אפשר להמשיך ולפתח את זה.

זו תמונה שרמדי מעופרת יכולה לרפא

וכשאני אומר תמונה הכוונה היא לא להרעלה פיזית לשמה אלא לביטויים עופרתיים. כמו שעל אדם אחד ניתן לומר שהוא מזכיר אריה, נחש, עקרב, ציפור, דג צמח וכדומה. כך יש אנשים שמזכירים עופרת, הם כמובן שאינם במצב הרעלתי פיזי של עופרת. למעשה יתכן מאוד שאין להם שום קשר ישיר עם המתכת. אבל זה קשה להגיד בגלל שכיום היא נפוצה בכל מקום ואפילו באויר, באדמה ובמאגרי המים. אלפי שנות שימוש ובעיקר המאה שנים אחרונות. ההומיאופתים שבינינו יכולים להוסיף. גם אני אשמח לדעת עוד. אם היה למישהו נסיון עם הרמדי הזו הוא מוזמן לספר לנו.

../images/Emo51.gifאיזו החכמה....

כשהתכוונתי למישור הצלילי התכוונתי דוקא למשהו אחר שלמדתי פעם והוא קשור לצליל OHHHH ולצליל EHHHH אבל זה כבר סיפור אחר.... מעניין שגם אני נתקלתי (לא אצלי) במצב בו הייתה שאלה האם פגיעה שנעשתה מזה זמן, האם יש סיכוי לרפאה או שעדיף פשוט לוותר.... סוג של סטגנציה

../images/Emo45.gif קרה מקרה

שויטולקס אחד מגדולי ההומיאופתים הקלאסים בעולם טיפל באיזו מחלה קשה של אדם. הוא סבל ממחלתו כ 25 שנים. בשיחה ביניהם התברר שהמחלה פרצה לאחר שהתהפך עם הטרקטור עליו רכב. הוא נתן לו ארניקה בפוטנץ גבוה ( ארניקה רמדי מספר אחת למצבי תאונות חבלות, מחלות שפרצו כתוצאה בתאונה, טראומות פיזיות. האיש הבריא. אף פעם אסור לוותר. לכוח החיים יכולת מדהימה להתאושש אם רק מאפשרים לו זאת.

זה כל כך מעודד

אתה אפילו לא יודע עד כמה

האם דניאל

הסטגנציה שיש עכשיו בארץ הפיכה ? בת כמה הסטגנציה הזו ? ועכשיו דברים נעשים כבדים ואיטיים מרוב מהירות. מרוב הריצה המטורפת הגיע מצב שבו אין סינכרון בין האיברים. המוח שולח פקודות והן אינן מגיעות ליעודן ולהפוך למעשה. אנרכיה, חוסר משמעת. כאילו חסמו את נתיבי איילון. התנתקות בין הגוף למוח העם וההנהגה. המוח בשלו והאיברים בשלהם. מיתון זה סטגנציה, עוני, פשע, הפקרות, עושק וניצול, יאוש, תחושת חדלון של הרגע שלפני השיתוק. לא פלא שיש עופרת באויר, זה המאבק על הקיום. הוא ילך ויסלים במהירות במטרה לחולל ריפוי ספונטני. גוף חולה נלחם עד הרגע האחרון, מתכנס פנימה אל המרכז תוך שהוא מקריב ומפקיר את החזיתות. במרכז התנועה כבדה, איטית, אטומה והאויר מלא בה. זהו חולי. אדם אחד יכול להרגיש ככה. תהיה לו עצירות, חוסר תאבון, עייפות נוראית, כאבים בתנועה, לחץ דם נמוך, תחושות קור וכדומה. מאחר ואין ביכולתנו למעשה לעזור מכאן ולמסה, לפחות נכתוב, אולי זה יעשה איזה תהודה חיובית.

נזכרתי עכשיו כשאני קורא את דבריך שו

ב היה לי איזה מראה של הרי געש ברמת הגולן שמתחילים להיות פעילים שוב סוג של ניקוי זה בא והולך לי מדי פעם ואני מסתכל שוב על מה שכתבתי על העופרת שזה מזכיר לי לבה אולי דומה בדומה הסתובבתי לפני חודשיים באיזור קרית שמונה ולא הכרתי שום דבר מקום שהיה בית שני שלי בצבא במקום אדמה טבע מים ושקט יש נדלן אבובים כבישים מה אומר רפואה שלימה ותודה על הטרמפ !!!!!

גלי ר

New member
בת כמה הסטגנציה הזו ?

אלישוע, שאלת בת כמה הסטגנציה הזו, והדבר הראשון שקפץ לי לראש זה רצח רבין. היה לפני כן משהו אחר באוויר.

למעלה