זה לא חדש לי ואני בעד כל מאמץ שעושים על מנת להסדיר את ההתנהלות.
פ פולספגן New member 27/8/15 #11 זה משכורת של הרבה אנשים במדינה ואתה ככה מזלזל בזה? חוץ מזה, נראה לי שההבדל הוא 4000 ש"ח.
א איש פשוט New member 27/8/15 #14 יש לי פיתרון מעולה לבעיה ממנים שר במשרה מלאה במשרד הבריאות ומםטרים 4 שרים מיותרים (לפחות) בממשלה הזו. זה יהיה ליסכון של הרבה יותר מ3000 או 4000 ש״ח בחודש.
יש לי פיתרון מעולה לבעיה ממנים שר במשרה מלאה במשרד הבריאות ומםטרים 4 שרים מיותרים (לפחות) בממשלה הזו. זה יהיה ליסכון של הרבה יותר מ3000 או 4000 ש״ח בחודש.
א איש פשוט New member 27/8/15 #21 מוזר בעיני שמפריע לך שדורשים שבמשרד הבריאות יהיה שר אחראי במשרה מלאה - ושהסיבה היחידה שאתה מותן לכך היא שעכשיו ישלמו לו עוד 3000 שקלים בחודש ובאותו זמן לא אכפת לך שבממשלה הזו יש לפחות 4-5 שרים מיותרים.
מוזר בעיני שמפריע לך שדורשים שבמשרד הבריאות יהיה שר אחראי במשרה מלאה - ושהסיבה היחידה שאתה מותן לכך היא שעכשיו ישלמו לו עוד 3000 שקלים בחודש ובאותו זמן לא אכפת לך שבממשלה הזו יש לפחות 4-5 שרים מיותרים.
א איש פשוט New member 29/8/15 #30 מה אני אמור לעשות עם התגובה הזו? ברור שהיא שורשרה למקום הלא נכון...
פ פולספגן New member 29/8/15 #31 היא דווקא מאוד התייחסה אליך, כי הוספתו היא הוספת עוד שר אך למה לבלבל אותך עם עובדות?