אופס, זו ממש לא היתה הכוונה
וכמו שנאמר "דברי הוצאו מהקשרם" הנה הסבר לגבי הקטע המצולם טייס הגלשן נשאל לגבי הציוד שהוא נושא עימו בטיסה, ואם אפשר לצלם התשובה שלו היתה "לא כל מה שאני עושה אני רוצה שהמצלמה תתעד, יש כמה סודות מקצועיים שמוטב לשמור באמתחת" בתור אחד שערך את הסרט (וחתך את השאלה של הצלם) אני ממש מצטער, וזו לא היתה הכוונה (כמו שכתבתם כאן, אני בטוח שחיתוך מצנחי רחיפה במסלול הפיינל אינו סוד מקצועי שעדיף לשמור באמתחת....) אני מצטער שחתכתי את השאלה של הצלם (אוהד) לגבי החליפה שהיתה..... טייס המצנח ביצע שמיניות על צלע בסיס שדה הנחיתה (לכיוון מזרח), טייס הגלשן הגיעה לנחיתה מכיוון צפון לדרום, טייס המצנח לא ראה את הגלשן שמגיע מצד שמאל שלו, ובדיוק אז הוא החליט לצאת לפיינל, טייס הגלשן צעק לטייס המצנח וזה שבר לכיוון צפון ונחת, לא היתה חליפה, ולדעתי גם אם טייס המצנח היה ממשיך במסלולו הם לא היו נפגשים, עדיין היו עשרות מטרים בניהם לגבי כל האשמות שמצנחי רחיפה נכנסים לתרמיקות של גלשנים, מיותר להוסיף שהרבה פעמים זה קורה להיפך, ומה לעשות לאף אחד אין בעלות על תרמיקה, כמה פעמים גם דאונים הצטרפו אלינו לתרמיקה אז מה? וההאשמה האחרונה שאני נוגע בה, זה שמצנחי רחיפה לא מסתכלים, האשמה מיותרת וחסרת כל שחר, מי שמוגבל מבחינת שדה הראיה הינו הגלשן, אז בבקשה..... בתור טייס מצנח, אני מוכן להעיד (לגבי, בכל מקרה, ורוב הטיסים שטסים איתי) שבאויר אנחנו פותחים 7 עניים ומאוד ערניים, במיוחד כשגלשן מצטרף לתרמיקה אמיר