מי ילך הפעם? אחד מהארבעה..... טום ואוריאל וובה ואלה אלכסה ורז שי ושני מי?
A acamolit New member 15/2/15 #1 מי ילך הפעם? אחד מהארבעה..... טום ואוריאל וובה ואלה אלכסה ורז שי ושני מי?
א איירה גיינס New member 15/2/15 #13 אני מאוד מקווה שאת אומרת את זה... לא מתוך ידע כלשהו אלא תקווה מתמשכת.
פ פולספגן New member 15/2/15 #6 חס ושלום - הם הזוג הכי מצחיק בנוסף, גם הכי מגיע להם להישאר כי הם עושים את כל המשימות הכפולות והעצורים ובכל זאת שורדים ונשארים והכל ברוגע.
חס ושלום - הם הזוג הכי מצחיק בנוסף, גם הכי מגיע להם להישאר כי הם עושים את כל המשימות הכפולות והעצורים ובכל זאת שורדים ונשארים והכל ברוגע.
S SivanCA New member 16/2/15 #24 נו באמת ......ממתי יש מגיע בריאליטי? ואם היה מגיע.....לאלה מגיע היה להיות בבית מזמן...
כ כותבתתזה New member 15/2/15 #7 נראה לי ששני ושי. ואם זה הם - הם לא מאוד יחסרו. היו די יבשים.. טום ואוריאל - מצחיקים ומעניינים. אלה וובה - כנל. רז ואלכסה - עושים דרמות וזה מעניין.
נראה לי ששני ושי. ואם זה הם - הם לא מאוד יחסרו. היו די יבשים.. טום ואוריאל - מצחיקים ומעניינים. אלה וובה - כנל. רז ואלכסה - עושים דרמות וזה מעניין.
ר רוחמה כהן New member 15/2/15 #9 אני מאוד רוצה שאלכסה תעוף! נמאס לי מהקול המאנפף שלה. מהדרך שבה היא מתייחסת למתמודדים האחרים. מהבכי שלה, מהפינוק שלה. צר לי על רז, כי הוא כל כך מתוק ומכיל. שי ושני הם מתוקים. יש בניהם אינטרקציה טובה ומצחיקה. הם וטום ואוריאל אני הכי רוצה שישארו.
אני מאוד רוצה שאלכסה תעוף! נמאס לי מהקול המאנפף שלה. מהדרך שבה היא מתייחסת למתמודדים האחרים. מהבכי שלה, מהפינוק שלה. צר לי על רז, כי הוא כל כך מתוק ומכיל. שי ושני הם מתוקים. יש בניהם אינטרקציה טובה ומצחיקה. הם וטום ואוריאל אני הכי רוצה שישארו.
ר רוחמה כהן New member 15/2/15 #8 איזה מעצבן! למה ההפקה מספיילרת מי נשאר? למה לעשות פרומואים רק על ארבעה? כי אם רק אחד מארבעה הולכים, זאת אומרת שאני יודעת בוודאות מי נשאר. וזה מעצבן! כל הכיף זה לראות אותם מגיעים לשטיח. ולדעת בזמן התוכנית מי כן ומי לא! למה להרוס מראש את הצפייה???
איזה מעצבן! למה ההפקה מספיילרת מי נשאר? למה לעשות פרומואים רק על ארבעה? כי אם רק אחד מארבעה הולכים, זאת אומרת שאני יודעת בוודאות מי נשאר. וזה מעצבן! כל הכיף זה לראות אותם מגיעים לשטיח. ולדעת בזמן התוכנית מי כן ומי לא! למה להרוס מראש את הצפייה???
D DDN New member 15/2/15 #10 אם יש צדק בעולם אלכסה ורז   אני מאוד רוצה שטום ואוריאל ושי ושני ישארו