מי ילך הפעם?

אני גם חושב, הסיבה לכך:

את שלושת הזוגות האחרים ראינו בשלל השקות, כתבות ורכילויות. שי ושני הם הזוג היחידי שלא נראה באף השקה ביחד. (ליום הולדת של וובה, למשל, רק שני הגיעה, לאירוע של הבישול שהיה שבוע שעבר -רק שי).

כמהאפשר

New member
לי זה מצטרף לשאלה ששאלתי בשרשור הקודם

ועוד בפרק הקודם.
והתחזקה בפרק הזה.
שני שנראתה צוחקת ומתוקה בתחילת העונה(ובטסטות שלא ממש קשורות לפרקים עצמם, הבנו את זה כבר),
בצילומים עצמם נראית.. לא טוב. נראית די מעורערת. בלשון המעטה.

just Orli

New member
הטסטות לא ממש קשורות

אבל הן מתרחשות בסמיכות יחסית לצילומים עצמם, כפי שציין עם קובי. ככה שזה לא בהכרח מעיד על הצלחה או כישלון בסוף, אבל כן מעיד על הלך הרוח של המתמודדים במהלך המשימות פחות או יותר (בסוף יום משימות מפרך, נניח).

כמהאפשר

New member
את בטוחה?

מה שקובי כותב לא בהכרח מעיד על מה שקורה במציאות בעונה הנוכחית. כבר כתבתי את זה לגבי ריאליטי אחר ורואים את זה בפועל בתכניות ריאליטי למניהן.
יש דברים שמאוד קשה לזייף/לשחק, אלא אם כן את שחקנית ממש טובה. לכן אני גם כותבת בזהירות.
&nbsp
את הטסטות בתכניות מסוימות משלימים אח"כ, בייחוד כאשר קורה משהו.
יש תכניות שבהן פשוט עושים את הטסטות לאחר מכן(וכאן בכלל רואים חוסר המשכיות בבגדים, איפור, תסרוקות ויותר מזה- צבע שיער בין מה שרואים בצילומים לבין הטסטות. צבע שיער, איך אפשר להסביר?)
&nbsp
כך ש..אולי אני טועה ויכול בהחלט להיות שאני טועה. אבל יש קטעים ששני נראית מאוד לא מאוזנת.

just Orli

New member
לא בטוחה שבסוף אותו יום

אבל כן יחסית בסמיכות לאירועים, עם השלמות מסוימות בסוף הצילומים. כך למשל אפשר לראות שבכל הטסטות במדינה מסוימת הזוגות לובשים בדרך כלל אותם בגדים, שנעלמים לבלי שוב במדינה הבאה או מעט אחר כך. אני מניחה שעושים איזה צילום מרוכז של טסטות בהתייחס לכל המשימות של היומיים-שלושה האחרונים - לא רחוק מדי, שהזכרונות והרגשות יישארו יחסית טריים. אני מאמינה שזה נעשה לפני ההדחה עצמה, כדי שהאירועים לא יקבלו פרשנות מחודשת של אחרי-נקודת-סיום (הודחנו או לא), אבל לא הרבה לפני כן.

כמהאפשר

New member
לקחתי.

בערבון מוגבל, אבל לקחתי.
&nbsp
(שני עדיין נראית מאוד, מאוד שונה מאשר בהתחלה ואני לא מדברת על מצב גופני אלא נפשי. אבל כך זה נראה לי. אני מקווה שאני טועה ויכול מאוד להיות שאני טועה.
הסיבה היחידה שקישרתי את הטסטות היא מפני ששם היא נראית עליזה)

ניקה22

New member
היו כמה תכניות

שבמשימות אלה הייתה עם שורשים ובטסטות השיער שלה היה צבוע באופן אחיד... ככה שברור שיש טסטות שצולמו לאחר המירוץ

SivanCA

New member
חבל שלא יוכי וכוכי....אבל אם כבר...

מעדיף שישארו....בסדר יורד
שי ושני
טום ואוריאל
וובה ואלה
אלכסה ורז
אם ההפקה תמשיך לשמור על הדוגמנים אז אני מעדיף את הרוסים בבית....מתחבר יותר לצחוקים ולחוכמה של ההומואים

א2107

New member
נראה לי שרז ואלכסה יבחרו באחת המשימות לעשות עיקוף

ואלכסה תעשה קרחת השיער שלה ממש מוזר

למעלה