אתה מסכים להיות שפן הניסיון?לדעתי יש לחייב מי שנדבק בקורונה על הטיפול הרפואי
א. לא נזהר שמר ריחוק או לא עטה מסכה
ב. סרב לקבל חיסון
כך לא תהיה פגיעה במשק ומי שיבחר לחלות תוך סיכון חיים (שלו וילדיו) שיתאבד על חשבונו
אישית לא ראיתי, אך קראתי על כמה בארץ ועל הרבה בארה"ב.שפן הוא להטיל רפש בנסוי שקדם לחסון על מתנדבים אמיצים שסכנו את עצמם כדי לאפשר לך
להיות חסין ולהציל את הכלכלה העולמית. האם בתרופה כלשהיא אין סיכון? האם ראית נפגעי
חיסונים אחרים? הטענה שלי מדוע לא רואים במחלימים מהקורונה מחוסנים? שהרי לא
דווח על מספר משמעותי של חולים שחזרו להידבק או להדביק אחרי שהחלימו. יש בארץ
בהערכה זהירה מאות אלפים אם לא מליון בעלי נוגדנים שיכולים לקבל תו סגול לפחות
ל 3 חודשים בהם נוגדנים פעילים כמו בכל שפעת. תו כזה יאפשר להניע את ענפי המשק.
בשקרים אי אפשר להניע משק, כי הכל יתפוצץ לך בפרצוףשפן הוא להטיל רפש בנסוי שקדם לחסון על מתנדבים אמיצים שסכנו את עצמם כדי לאפשר לך
להיות חסין ולהציל את הכלכלה העולמית. האם בתרופה כלשהיא אין סיכון? האם ראית נפגעי
חיסונים אחרים? הטענה שלי מדוע לא רואים במחלימים מהקורונה מחוסנים? שהרי לא
דווח על מספר משמעותי של חולים שחזרו להידבק או להדביק אחרי שהחלימו. יש בארץ
בהערכה זהירה מאות אלפים אם לא מליון בעלי נוגדנים שיכולים לקבל תו סגול לפחות
ל 3 חודשים בהם נוגדנים פעילים כמו בכל שפעת. תו כזה יאפשר להניע את ענפי המשק.
השקרים הם להטיל מגבלות ולאפשר לחרדים לערוך הלוויות המונים חתונות ללא מסכותבשקרים אי אפשר להניע משק, כי הכל יתפוצץ לך בפרצוף
הזדמנות חד פעמית, בתי חולים רבים עליך ומוכנים לתת לך בין 5,000 ל-6,500 שקלים, בהתאם למספר פעימות החיסון שתקבל, מוכן?השקרים הם להטיל מגבלות ולאפשר לחרדים לערוך הלוויות המונים חתונות ללא מסכות
ולאפשר למוסלמים עליה של אלפים להר הבית. הכל התפוצץ כבר בפרצוף שהדת הפנאטית היא אויבת האנושות.
אני דורש - לא מוכן, שיערכו בדיקות סרולוגיות לכל מי שירצה כדי שיוכל לקבל דרכון ירוקהזדמנות חד פעמית, בתי חולים רבים עליך ומוכנים לתת לך בין 5,000 ל-6,500 שקלים, בהתאם למספר פעימות החיסון שתקבל, מוכן?
90% יעילות ו-10% מוותאני דורש - לא מוכן, שיערכו בדיקות סרולוגיות לכל מי שירצה כדי שיוכל לקבל דרכון ירוק
יש סכוי לא קטן שאני ואחרים כבר מחוסנים מהדבקות ללא תסמינים.
סביר שגם אתה תסכים לשחרר מאות אלפים לחופשי כדי שיניעו את המשק גם בזמן סגרים.
יש הבדל בין הנסוי של המכון בנס ציונה לחיסון שקיבל אישור FDA . לי יתכן
ותהיה בעיית גיל אלא אם יבחנו יעילות על מבוגרים בשלב שני אחרי הצלחה בבני עד 55
כך שאחרי בדיקה משמעותית, לא תהיה לי שום בעיה לגלגל עוד כמה אלפים לחשבון.. וודאי שאתנדב.
ממש לא- חוסר יעילות משמע שאין הגנה בדיוק כמו בחיסון לשפעת שלא מונע לגמרי שפעת90% יעילות ו-10% מוות
האומנם?ממש לא- חוסר יעילות משמע שאין הגנה בדיוק כמו בחיסון לשפעת שלא מונע לגמרי שפעת
נימקתי כבר וניתחתי שהחרדה מהקורונה עשתה השלכה לחרדה מחיסון שעליו יש לך בחירה
הסכוי למוות מהקורונה גדול פי אלף לפחות מסיבוכים של חיסון שידוע בדיוק איך הוא פועל.
יותר מכך לקורונה יש סיכונים וסיבוכים גם למי שלא מפתח תסמינים - לכן החיסון רק לטובתך.
זה לא הרופאים אלא עלוקות ההסתדרות.
את התסבוכת שלך כבר קשה להבין.. מה קשר ההסתדרות אם המוטבים יהיו הרופאים שקורסים תחת הנטל?זה לא הרופאים אלא עלוקות ההסתדרות.
רואים עוד הזדמנות לדרוש תוספות למשכורת...
מה קשורים הרופאים בכלל?את התסבוכת שלך כבר קשה להבין.. מה קשר ההסתדרות אם המוטבים יהיו הרופאים שקורסים תחת הנטל?
ההסתדרות עוזרת לציבור והעבריינים שאתה תומך בהם מנסים להפוך את כולנו לעובדי קבלן ללא תנאים.
טוב שלא תקפת את עובדי חברת חשמל והנמלים - האם הם מקבלים מההסתדרות או מחבורת הפשע של הליכוד?
עובד נמל או טכנאי בחב חשמל של הליכוד מקבל שכר גבוה מרופא או אחות שמצילים חיים ועובדים משמרות.
הרופאים משלמים מס להסתדרות כדי שתדאג להם - אין לה אינטרס אחר בניגוד אליך וחברי המאפיה שגוזריםמה קשורים הרופאים בכלל?
מישהו שאל אותם בכלל?
ההסתדרות קבעה, וזהו.
בזכות החיסון לרופאים יהיה פחות נזקי עבודה, פחות עומס, ופחות שעות נוספות
אז למה חמורי ההסתדרות קופצים?
בבריטניה שבה הוחלט על מדיניות זהה הם קפצו?
לא...
להסתדרות יש בעיקר אינטרסים אחרים - חלקם מאפיונרים ופוליטים.הרופאים משלמים מס להסתדרות כדי שתדאג להם - אין לה אינטרס אחר בניגוד אליך וחברי המאפיה שגוזרים
רווחים על חשבון הציבור. מה אתה תוקף את ההסתדרות? רק בגלל ההסתה נגד צדק חברתי? שאל כל רופא
בבית חולים ובני ביתו - הם לא מתוגמלים כראוי ביחס למשכורות של רופאים בבריטניה.
אתה בטוחמה קשורים הרופאים בכלל?
מישהו שאל אותם בכלל?
ההסתדרות קבעה, וזהו.
בזכות החיסון לרופאים יהיה פחות נזקי עבודה, פחות עומס, ופחות שעות נוספות
אז למה חמורי ההסתדרות קופצים?
בבריטניה שבה הוחלט על מדיניות זהה הם קפצו?
לא...
כן. אין בבריטניה התנגדות למתן החיסון,
ותופעה כזאת מקובלת עליך?5 שנים - כדי שלא יתפתחו תופעות כמו ניסנקורן ועמיר פרץ, שמנכסים לעצמם את נכסי הוועדים ומנצלים אותם כמקפצה פוליטית.
אי הידיעה של תופעות לוואי ואיפשור לבצע ניסויים על אנשים ללא הבירוקרטיה הנדרשת לניסויים על בני אדם, היא חמורה ביותר.ותופעה כזאת מקובלת עליך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.