אבל עוד לא פירסמתי... אתמול נסעתי לצלם את המקום ועקב שיפוצים התברר שהוא מגודר מכל עבר. אם ראיתם אתמול בתל אביב בחורה מפוקפקת באיזורים עוד יותר מפוקפקים, נדחפת בכל מיני איזורי בניה ודוחפת מצלמה מעל ומתחת לגדרות- זו אני!
עוד כמה ימים ונסגרת ההשתתפות לתחרות אם את רוצה תנסי מכאן למצוא את התמונה של המקום שאת מחפשת יש שם תמונות של הרה רחובות מערים בישראל, בדרך כלל התמונות לא מעודכנות אבל זה עדיף על כלום
אל תחשבי על זה כתחרות גם אצלי הרשומה לא התפתחה למשהו מי יודע מה סתם התחלתי לכתוב כול מיני דברים שעלו לי בראש בלי לארגן אותם אפילו תנסי,זה יכול להיות נחמד
במוחי האומלל הם סיפורי אסונות קולוסליים וחברתיים מטיולים שנתיים כמו לדוגמא: אותה פעם שירדנו באילת בקניון האדום ותקף אותי פחד גבהים עד כדי כך שצרחתי שאני לא זזה משם אם לא מביאים את אבא שלי לחלץ אותי
אתה מבין זו לא ארץ אהבתי, זה סיוט ברחוב אלם...ועדיף שאני אחסוך לקוראים את ההלם שיקבלו מהפוסטים שלי שבדיוק נגמרים אחרי 2 שורות. תודה על הפירגון ושיהיה לך בהצלחה רבה!
תהליך של כתיבה על אחי אורן ופתאום הבנתי שמבחינתי אחי זה הכי ישראלי, הכי ארץ ישראל וזה לעולם לא יכול להיות פלצני כי זה אמיתי. אז יגיע לגמר או לא, אינני יודעת, לא אבכה אם לא, פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה בלאו הכי, זה היה חשוב לי. מה שמגיע מבפנוכו, לא יכול להיות רע, פשוט לא יכול, כי הוא אתה הוא חלק מהגדרתך כאדם לא?