מי כאן כתב סיפור לתחרות: "ארץ אהבתי 2007"?

למה יש הרבה שכותבים לתחרות

חוץ מאלעד (דם דם) אני פשוט לא מכיר אותם

mary lou

New member
כתבתי

אבל עוד לא פירסמתי... אתמול נסעתי לצלם את המקום ועקב שיפוצים התברר שהוא מגודר מכל עבר. אם ראיתם אתמול בתל אביב בחורה מפוקפקת באיזורים עוד יותר מפוקפקים, נדחפת בכל מיני איזורי בניה ודוחפת מצלמה מעל ומתחת לגדרות- זו אני!

ואוו איזה השקעה

אולי אני אלך לחפש תמונות של המקום שלי, למרות שאם זה סיפור חצי דימיוני, אז לא ברור לי האם יש צורך להוסיף תמונה. אולי המציאות תקלקל לי.

דם דם

New member
תזדרזי

עוד כמה ימים ונסגרת ההשתתפות לתחרות אם את רוצה תנסי מכאן למצוא את התמונה של המקום שאת מחפשת יש שם תמונות של הרה רחובות מערים בישראל, בדרך כלל התמונות לא מעודכנות אבל זה עדיף על כלום

השאלה האם בכלל כדאי להוסיף תמונה

זה לא יבלבל את הקוראים ויגרום להם לחשוב שהסיפור שלי הוא אמיתי?

בתור מתערב מקצועי

הייתי מציעה לך להתחיל לגבש דעה. אחר כך אני יעשה את השיקולים שלי.

דם דם

New member
אז למה שאלת

בלוג שלך תעשי בו מה שנראה לך לנכון מצידי גם תשימי בו מודעת אבל במקום תמונה לא ממש אכפת לי

siv30

New member
בהצלחה לכל הכותבים

ניסיתי להוציא מעצמי משהו, אבל אין סיכוי שזה יתפתח לכדי משהו סובסטנטיבי. תחרויות מכניסות אותי לחרדות קיומיות והביצוע 0.

דם דם

New member
אז

אל תחשבי על זה כתחרות גם אצלי הרשומה לא התפתחה למשהו מי יודע מה סתם התחלתי לכתוב כול מיני דברים שעלו לי בראש בלי לארגן אותם אפילו תנסי,זה יכול להיות נחמד

siv30

New member
../images/Emo24.gif הבעיה היא שכל מה שעולה

במוחי האומלל הם סיפורי אסונות קולוסליים וחברתיים מטיולים שנתיים כמו לדוגמא: אותה פעם שירדנו באילת בקניון האדום ותקף אותי פחד גבהים עד כדי כך שצרחתי שאני לא זזה משם אם לא מביאים את אבא שלי לחלץ אותי
אתה מבין זו לא ארץ אהבתי, זה סיוט ברחוב אלם...ועדיף שאני אחסוך לקוראים את ההלם שיקבלו מהפוסטים שלי שבדיוק נגמרים אחרי 2 שורות. תודה על הפירגון ושיהיה לך בהצלחה רבה!

גאמי

New member
אני...אבל באמת התהליך היה כמו שאמר דם דם

תהליך של כתיבה על אחי אורן ופתאום הבנתי שמבחינתי אחי זה הכי ישראלי, הכי ארץ ישראל וזה לעולם לא יכול להיות פלצני כי זה אמיתי. אז יגיע לגמר או לא, אינני יודעת, לא אבכה אם לא, פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה בלאו הכי, זה היה חשוב לי. מה שמגיע מבפנוכו, לא יכול להיות רע, פשוט לא יכול, כי הוא אתה הוא חלק מהגדרתך כאדם לא?

למעלה