מי כאן כתב סיפור לתחרות: "ארץ אהבתי 2007"?

ע ל ו מ ה

New member
גאמי, עפ"י נעמה לא יתקבלו רשומות

לתחרות הזו על אנשים אלא על מקומות ("המקום צריך להיות במרכז ולא באופן כללי"). ממליצה לך להגיש רשומה אחרת לתחרות
.

גאמי

New member
תודה על ההבהרה, אך

"זה מה יש, רוצים בבקשה לא מתאים, לא צריך, לא המציא את עצמי בשביל התחרות, זה מה שיש לי להציע.

גאמי

New member
עלומה, זו ישראל בשבילי בדיוק כפי

שציטוטי הקטעים הנפלאים שהבאת משקפים את ישראל שלך, כמו שאמרתי, השופטים חושבים שזה לא מתאים, אז לא נורא, אני את שלי קיבלתי בדף הראשי ובשבילי, זה משקף שגם אחרים קלטו כך את אחי וזה הכי משמח אותי, שהסיפור על האדם היקר הזה נגע לאנשים יותר מזה? מה עוד צריך בן אדם בשביל לחיות

ע ל ו מ ה

New member
הסיפור אכן נפלא ../images/Emo140.gif

אבל נראה לי שהגישה שונה. לא הייתי אומרת שהקטעים שהבאתי "משקפים את ישראל שלי", אלא יותר שהם הדהדו לי עם דרישות התחרות - "מקום אהוב, המזכיר נשכחות וחרוט על לוח ליבו". נראה לי שהתחרות, למרות התגית שלה, לא עוסקת באהבת ארץ ישראל אלא במקומות אהובים ומשמעותיים בארץ. אני לא המצאתי את עצמי לתחרות אלא שלפתי כתבים שמתאימים לה. הרשומה שלך נפלאה וכבודה במקומה מונח, רק אולי יש לך איפשהו במגירה (או בראש) גם רשומה על מקום
(בטוח יש לך!). וכמובן שלא חייבים בכלל להשתתף בתחרות, כלומר, אכן לא זה מה שאנחנו צריכים בשביל לחיות
. דרך אגב ובלי שום קשר, הייתי עכשיו בפעוטון אצלנו בישוב וראיתי שיש שם על קיר היצירות חיפושיות אדומות עם נקודות שחורות שהילדים הכינו. על קיר אחר היתה פרת משה רבינו (בובה) אחרת ותהיתי אם זה מן נושא כזה בפעוטון. בדרך הביתה מצאתי על הרצפה פרת משה רבינו קטנה מעץ שנפלה לאיזה ילד. ועכשיו אני מוצאת כזו גם בחתימה שלך!! נכון שהן מביאות מזל החיפושיות האלה? כי נחמד ככה להיתקל בהן בכל פינה!
.

גאמי

New member
יא אללה הייתי בטוחה שאת הולכת לספר

על פרת משה רבנו שלנו (ובשמה מושית השבע) כי לוטם שלנו בסוף השנה מחופשת לחיפושית כזו והתמונה שלה תלויה בכניסה לבית. זו גם התקופה שהחיפושיות המדהימות האלה מתעוררות לחיים. הן באמת מדהימות נראות כמו כפתורי פלסטיק אדמדמים. באשר לפוסט שלי, שניה חוזרת אליו, החזרה שם היא גם לנופי ילדות ועבר, ניתן למצוא את האורן הפרטי שלי שזור בנופי הקריה בה גדלתי: פסי רכבת חוצים שדות, אקליפטוסים , לשכת גיוס, מקומות שאליהם אני לקחתי. הכל שזור זה בזה, נראה, לא יתאים לתחרות? לא נורא. אם יבוא לי אכתוב, אבל האמת, כבר הספיק לי שתי תחרויות אחרונות ומקומות די נכבדים....פשוט נחה לי, עייפתי.

גאמי

New member
יא. הייתי בטוחה שאת הולכת לספר לי על

בתי שהתחפשה בסוף שנה שעברה לפרת משה רבנו, כנראה שזה באמת נושא פופולארי מה גם שכעת החיפושיות המדהימות האלה מתעוררות לחיים , והכל מתמלא, הן נראות כמו כפתורי פלסטיק מדהימים וקטנטנים. עוד משהו באשר לפוסט, רציתי רק לומר שנופי ילדותי שזורים בו: פסי הרכבת שחוצים שדות, האקליפטוסים, לשכת הגיוס ועוד אבל שוב לא יתאים, לא נורא, בינתיים אנוח לי , עייפתי מעט מתחרויות בקודמות הגעתי למקום די מכובד וזה מספק אותי, אם יצא עוד פוסט נהדר ולא יש לי תמיד את אורן, לא יכנס לתחרות? לא נורא, תמיד ישאר בליבי

גאמי

New member
או ע ל ו מה!

המחשב שלי תקוע, ולכן מופיעות שתי גירסאות של מה שכתבתי, בראשונה הייתי בטוחה שזהו לא יעבור, אז בטעות שתי תגובות שהן אחת................אבל לפחות אפשר לומר שאני משקיעה בתגובות שלי אה?

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo13.gif ואין סיבה להאשים את המחשב...

כי כיוון שזה קורה לי גם כל הזמן בימים האחרונים, אנחנו יכולות להאשים את תפוז! (ו... גם אצלכם חוזרת סערת הברקים פעם שלישית ומפתיעה בשלושה ימים?! מה זה הדבר הזה?! ובמקום אחר בו שאלתי, אפילו לא עבד לי האייקון |ברק| מרוב שכבר לא אמורים להיות ברקים!). סתם... סתם... על תעני... זה לא קשור לפורום

siv30

New member
הנהלת הפורומים טוענת שאין בעיה

אם כי גם אצלי בימים האחרונים נרשמה התדרדרות מרשימה ביכולת התפקוד מול האתר.

אני רוצה לכתוב

משהו לתחרות הזו... אבל כל פעם אני דוחה את זה עוד ועוד... עד מתי זה בכלל?

כתבתי גם כתבתי,

אמנם נדרשו לי יומיים לחשוב על רעיון, אך אני מאוד מרוצה מהתוצאה. אני תוהה איך הם יבחרו 20 רשומות אם נשלחו לשם אלפים. הזוי ביותר.

mary lou

New member
נשלחו פחות מ100...

לפחות נכון לאתמול. כנסי לתגית של התחרות ותוכלי לראות את המספר המדויק ואת הרשומות כולן.

גם מאה זה הרבה

אנשים תפסיקו לשלוח רשומות לתחרות, ככה בחיים לא יהיה לי סיכוי לזכות בפרס.

גאמי

New member
../images/Emo6.gifתשמעי שרון, רק בשביל

היושר, זכית מבחינתי.....כנות היא דבר כובש. גמרנו............יש הכרעה כל הסופרים, נא להחזיר ניירות למגירה......

למעלה