מישל הגמדה כן, היא מלמדת אותנו מורשת עם (מקצוע לא נחוץ אם תשאלו אותי אבל נגיד).. ממישל הגבוהה נחלצתי בגלל שאני בדוברי אנגלית, אבל סיפרו לי שהיא סיוט.. וציפי? מוכר לי השם, מורה למה...? איזה מיכל? מיכל ניר כאילו? אני לא סובלת אותה, והיא עושה מבחנים קשים פחד! יש לי איתה מבחן שבוע הבא.. וגם אני נרדמת..
והמורה למתמטיקה? ורק שתדעו, ששכבת ט´ בהקבצה א´ לומדת זהירות בדרכים. שתבינו, זהירות בדרכים! ומי מלמד את זה? מי אם לא המורה לספורט! בלי קשר בכלל! טוב, גמרתי לקטר להיום, נחזור מחר עם קיטורים שונים על של"ח (שיעור לא חשוב) והמבחן אליו לא קיבלנו חומר, לא שלמדנו משהו.. לילה טוב!
המורה שלי למדעים והמחנכת...עם מישל הגמדה זה פשוט שיעור קורע כל שניה אני נופל מצחוק ביגלל ההיתנהגות שלה...מישל הגבוהה באמת סיוט אני טוטח באנגלית וזאתי עושה לחבר שלי שלא יודע מילה וחצי באנגלית אתה מעולה!(נידלקה עליו) וכן גם אנחנו לומדים מורשת עם...עם מישל...סיוט מצחיק ציפי שביט נראה לי מי זוכר...מלמדת ספרות הבעה והמחנכת של ח´2
היא רעה לכולם חוץ מהכיתה שהיא מחנכת בא..ותודה שהזכרת לי ציפי אדר המורה לספרות...באמת מה הקטע עם השראגע היא סיפרה שהיא מלמדת את כיתות ט סיפור שהרע שם הוא שרגע..אבל זהב נשמע טיפשי..
רק לחלק.. ויש לה קטעים שהיא מגעילה, ויש קטעים שהיא סבבה.. ציפי אדר אף פעם לא לימדה אותי, אני תמיד נתקעתי עם כבשה או ליזט, אבל נניח. אני מכירה אותה, ידעת שהיא אמא של מישהי מחטיבה ב´ (כיתה ט´)? וזה"ב, זה באמת טיפשי.
אה, איך שכחתי את דינה עבאדי.... ("זה לא הכפר של סבא,לא הנס של ציונה ובטח שלא הפתח של תקווה")..... חחחחח... מי שבכיתה ט´ והיא מלמדת אותו לשון- מבין על מה מדובר
אם אני לא טועה, שרגא היה ב"תהילה" של עגנון...שבאמת למדנו בכיתה ט´.. אבל אולי אני כבר טועה- ציפי היא יצור, אבל היא נחמדה. ובאמת יש לה בת בכיתה ט בחטיבה ב.. ובקשר לדינה- היא גם נחמדה, ואיתנו היא לא ידברה על הפתח של תקווה..חבלללל לנו..