מי כאן

דנ'לה

את לא תורמת לקהילה את פשוט לא רצוויה מתי תביני את זה לא רוצים אותך פה .. את מדברת את עצמך אך הבדידות .. הגענו למצב שצריכים להצחיק את עצמנו דנ'לה הגמדה במילא אינה נחשבת היא אינה חשובה .. והמשוחדים רוצה אותה בחוץ! יקירתי לפני שאת מדברת עליי תביני ותראי את מי רוצים פה יותר אותי או אותך

אהמ אהמ, אני מרגישה פה ברוטאליות

מזיקה, רוצה כדור-הרגעה? ורינת, חמדתי, את כ"כ לא רצויה שכאן, שאין לך מושג. ונכון, אני מבדרת את עצמי-כי חוש ההומור שלך ושל הדיקטטורית.. אויש, סליחה, חברתך (לא זו שנחשבת לבקר משובח, כי אם החיקוי הזול והפתטי לאבריל לאבין) ממש מזופת!

° M A Z I °

New member
שתקו ../images/Emo3.gif

נואשים ... דנל'ה היית מתה להגיע לרבע של רינת אז ששש ...

° M A Z I °

New member
אל תדאגי כבר מצאתי ../images/Emo13.gif

ותמיד היו לי ... לעומת אנשים אחרים *אהמ אהמ *

את חיה בסרט,

לפי ההתנהגות-ב'שתיקת הכבשים'.. לפי ההזיות, בסרט מדע בדיוני. והחיים שמצאת-זה חיים של מישהו אחר, שנדחפת, השתלטת, והפכת אותו לשפוט.. *אהמ אהמ*

חעע

אני הלא רצוויה ? אולי רק את חושבת כל יקירתי ... בואי נשאל אחד אחד מחברי הפורום ותראי את מי מעדיפים פה יותר אותי או אותך?! ולא .. את מדברת את עצמך בגלל הבדידות שחונקת אותך .. אין מי שיצחיק אותך

נכון מאוד, את הלא-רצויה!

ולא רק שאני חושבת (בניגוד אליך, אני מסוגלת!), אני יודעת. בדידות לא יכולה לחנוק, חתיכת כסילה, אם כבר ההיפך. אני מבדרת את עצמי בגלל אנשים כמוך, עם חוש הומור קלוקל ושכל רפוי. תעמדי בצומת!

במקרה שלך

כן - כי מרוב שאת בודדה תגיעי למצב שתחנקי את עצמך ! או שיש עוד הסברים.. טוב מצב כמו שלך בכלל לא ניתן להגדרה חתיכת כסילה .. שבי שבי ברעש ! ואת מבדרת את עצמך מסיבה אחת שכבר ציינתי! ויקירתי ... מה שאנוכך עושה זה לא אומר שגם אני עושה

למעלה