מי לא הלך היום לביצפר?

«SmeagoL»

New member
רומייי ../images/Emo80.gif../images/Emo20.gif

יש לי רעיון- את תשימי את הפרה בתחילת הנושא ואני אשים בסוף.. אם את מסכימה לזה, אין לי בעיה

../images/Emo80.gif אחלה !

*במבטא סיני הורס כמו מהפרסומת של חומוס אחלה !* (תחשוב אחלה תהיה אחלה !)

../images/Emo14.gif *גונבת לרותמ*

השני מדהייייייםםם אני היום מורידה אייסי+ ושמה אותו *חוטפת מכות מרותמ*

patito ƒeo

New member
טחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

אין בעיההה.. ותודה לכל מי שהגיב, נראה לי אני אשאר עם מספר 2 ^_^ ואמנמנמ.. שורני! לא הצלחתי להוריד את פרההה
תוכלי לשלוח לי אותו?

SnOOpYC

New member
ככה מורידים סקינים:../images/Emo159.gif

קודם כל את צריכה תוכנה מיוחד שקוראים לה: Icq plus מה שתעשי אם אין לך אותה תכנסי לאתר הזה: http://www.icqplus.org/download.htm ושמה יש לך קישור :Download from Simtel.Net תלחצי עליו אחרי זה את צגיעה לדף שרשום בו כל מיני מדינות ועיר שבמדינה תבחרי את: US, California והוא כבר יתחיל להוריד אם לא, רשום באנגלית שההורדה מתחילה תוך 20 שניות ואם לא תלחצי כאן ואיפה שרשום כאן (here) למרות שאני בטוחה שאת יודעת איך אומרים כאן באנגלית.... תלחצי על זה.. וזה יתחיל לך בקיצוא אחרי שאת מורידה תתקיני תתוכנה ואז באייסיקיו תסתכלי למעלה מתד ימין יהיה לך סימן + ואז פשוט את צריכה להכנס לאתרים של סקינים והתחיל להוריד בכל פעם שאת רוצה לשנות סקין תלחצי על + ותחברי את הסקין הרצוי!! מקווה שעזרתי לך!

SnOOpYC

New member
תיקון טעויות ../images/Emo60.gif

צגיעה=מגיעה בקיצוא=בקיצור מתד=מצד נ.ב אני יכולה לאמץ את האייקון הזה:?
אם לא אימצו אותו עדין?

התקבלתייייייייי!!!!!!!!!!!!!../images/Emo156.gif

זוכרים שאמרתי לכם שעברתי מבחן אחד ויש עוד מבחן?????? המבחן היה אתמול וכבר הודיעו לי והתקבלתיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני מאושרתתתתתתתת
(אז חלומות כן מתגשמים אחרי הכל!)

patito ƒeo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif

טלו'ששששש!!!!!!!!!!!!!!! גמני מאושרת בשבילך

AnGeL DeViL

New member
מזל טוב טאלי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo117.gif../images/Emo108.gif

ידעתי שתצליחי
קולה כבוד לךך

AnGeL DeViL

New member
הכינוי שלך../images/Emo117.gif../images/Emo108.gif

הוא כל כך דומה לשלי... בעע לא משנה

למעלה