"מי לא שמע על שריפת הרכבת שעלתה בבוקר באש"?

oshre

New member
"מי לא שמע על שריפת הרכבת שעלתה בבוקר באש"?

בס"ד "שלום רב מדברת אושרית גיגי היום בשעה 9:35 בבוקר שמעתי על תחילת שריפה, שהיתה ברכבת שיצאה מצפון לדרום ונעצרה ליד קיבוץ שפיים. השריפה התחילה להתפשט ולהחמיר את המצב, נשמעו קולות של פיצוצים, האש היתה בגובה כמה מטרים, היה עשן שחור סמיך. מערכת "הכל דיבורים" התקשרה למכ"א, רבע שעה לאחר: אנשי מכ"א הגיעו בהתחלה גילו קרון 1 שעלה באש הצטרפו משטרה אנשי אבטחה. לא היו אפשרויות לאנשים לצאת מהרכבת אז שוטר אחד עזר לאנשים והציל אנשים דרך יריה בחלונות של הרכבת בסוף האירוע, מ"ס של הנפגעים התגדל לבסוף 90 איש נפגעו מחתכי זכוכית, שאיפת עשן, חרדה, במצב קל, 4 מתוכם במצב בינוני. האם זה אסון לאומי? מה דעתכם על כך? האם מישהו עשה זאת בכוונה תחילה או ברשלנות ? יש מישהו שבכלל גרם לשריפה או שדלקה בעצמה ? תבדקו ב- ynet למה אתם מחכים ? אני יודעת את התשובה במלואה כי אני שמעתי וישר העברתי את רוב המסר, למרות שהייתי בבית הספר ביקשתי, מכל מורה היום לא ללמוד כי הייתי חייבת לשמוע רדאיו כדי לשמוע חומר להתעדכןויוכל לתת לחומר להשתלשל ושתיהיה אפשרות למסור את החומר שתתעדכנו גם אתם. אני הייתי רוצה לראות את הגיבור, מתמודד עם זה כמוני. האותו יום חמישי אני נסעתי לבקר את קרובי משפחתי, בכרמל כשהגעתי לכרמל ראיתי שריפת ענק רצתי לדבר עם חיים חפץ לשאול אותו שאלות בקשר לשריפה ומאיך היא נבעה אפילו לא הצלחתי להשחיל מלה כי היו מלא אנשים סביבוכבר אוטובוס עלה באש אמבולנסים ומשטרות כי התרחשה שריפת ענק באזור הכרמל כולו ולא ידעו ממה נבעה השריפה אני מבטא לפי מה שעבר עלי באותו יוםקבעתי לאסון הזה שם "האסון בכרמל" בזמן הזה בן דודי היה צוער הוא היה בתוך אוטובוס הנוסעים ליאור בוקר ז"ל הייתי מכנה אותו בשמות: אליאור, אליהו, מה שהיה קורה לי אם לא הייתי מקפיצה את עצמי לאחור פשוט הייתי עולה בלהבות חס וחלילה והשם ישמור מה היה קורה איתי. האם יש קשר שלפני כמה שבועות אוטובוס עלה באש היום 3 קרונות רכבת עלו באש מה יהיה עוד בארץ הזו ? בברכה אושרית גיגי/ מחברת הכתבה...

למעלה