מי לדעתכם יודח היום אם בכלל?

shy6

New member
אם שי יודח זו תהיה הפתעה ענקית

אבל אין ממש סיכוי. לשי יש הרבה שונאים ,אבל גם מספיק אוהבים כדי לעבור את איתי האנמי.

ליאורי13

New member
צודק לצערי, מתישהו, מקווה שלא יקח הרבה זמן

החברים שלו לבית יגלו מי הוא

NatashaInChains

New member
לא חושבת שיעיפו את איתי בזמן הקרוב בגלל

מה שמתפתח בינו לבין ונסה שמעלה את אחוזי הצפייה והציפייה

tomerit

New member
ברור שאשר

כבר כתבתי בעבר שכל עניין ההדחה היום הוא קונספירציה להדחת אשר כי אי אפשר לסדר לו מניין לחגים.

droriko

New member
אם אשר הולך זה מאה אחוז קונספירציה

צריך להחרים את התוכנית במקרה כזה

tomerit

New member
נשאר

ועכשיו שהשקיעו בו כל כך הרבה הוא כנראה לא יעוף בקרוב. מה גם שעוד לא היתה הדרמה עם אשתו הרי כשהיא תלד יהיה פרק סוחט דמעות

Saladin

New member
אשר/קרן/ג'ני/ונסה

נראה לי שמישהו יודח כי אם לא, ההפקה יוצאת חתיכת מניאקית אחרי שנתנו לנו לשלוח אסאמסים בכמויות. וחוץ מזה, עכשיו לא תהיה הדחה שבועיים אז יחד עם נעמה זה מתקזז.

droriko

New member
נראה לכם שאשר ילך הביתה?

כל המרוקאים יצביעו לו מן הסתם קרן ג'ני וונסה הולכות ראש בראש

Saladin

New member
ההרגשה שלי היא

שמרוקאים לא מצביעים הרבה, והאמת שלא חשבתי על אשר כמרוקאי עד עכשיו אלא יותר כדתי. אני מניח שמרוקאים יזהו אותו ביתר קלות ממני כמרוקאי אבל נראה לי שגם המרוקאים שנמצאים ב"ריכוזים" המעטים שקיימים עדיין על טהרת ה"מרוקאיות" אם בכלל (שדרות? נתיבות?) הם לא ציבור מגויס. ובתור דתי לא נראה לי שאשר יהנה מכמות משמעותית של מצביעים.

droriko

New member
הם לא יצביעו לו בגלל ההזדהות המגזרית

אלא פשוט כי במנטליות שלו הם מתחברים אליו (עמך, בקיצור)

קמבילי

New member
אני לא יודעת, אתה יודע?

הספקולציה שלי היא זו: כמעט לא ראו אותו בשידורים, ולכן מי שיצביע בשבילו יעשה זאת רק בגלל צורה חיצונית. מי שמצביע ל"חתיכים" אלה פקצות בנות 11-16, וצבר הוא לא הטיפוס שלהן. תוסיף לזה את אלה שכן ראו אותו, כמונו, וחינו סר בעיניהם.

droriko

New member
חינו סר זה שלילי לא?

ורוב הצופים רואים באינטרנט , ולדעתי צבר די אהוב ואני מסתמך גם על הפורומים וגם על זה שבהתנהגות החיצונית שלו הוא הרבה פחות מחצין תכונות מרגיזות - הוא לא מתנשא כמו שיפרה (ולא סתם אשר התחבר אליו)הוא גם לא ילדותי ובכיין כמו רנין , ולא שתלטן וכוחני כמו שי ולא קולני וברברן כמו עינב , והרשימה עוד ארוכה

למעלה