אם הם היו עושים ביניהם גם ברית זה היה מעולה. לאון לדעתי מאוד מחבב את עינב וג'נין וזו יכולה להיות ברית מעניינת- לאון, ג'נין, אשר והבובלינים שהייתה מגיעה עד הסוף כי הם הרבה...
למה כולם חושבים שיעמידו אותו להדחה ? מההוא עש/ה ? למה נעמה שרפה את עצמה מה היא עשתה ? (אני חושב שצריך לבעוט בה לא להעיף אותה כי היא תמכור את הילדים שלה בשביל הכסף ובשביל תאוות הבצע ורדיפה אחרי פרסום , היא חיה בסרט שהתכונית הזאת תהפוך אותה לאיזה סלב או משהו כזה והיא מה זה טועה , וחוצ מזה שהיא שורפת את עצמה לעיני כל המדינה כי כולם רואים כמה היא מניפולטיבית ומניסה להניע אנשים בהתאם לגחמות שלה ולא נותנת לדברים לזרום מעצמם . שורה תחתונה היא סוג של שי כי הוא רוצה שכולם יחשבו כמוהו ויתנהגו כמו שהוא רוצה והוא מנסה להשיג את זה בכוח ולעומת זאת נעמה רוצה אותטו דבר בדיוק אבל היא מנסה להשיג את זה בערמומיות . דחוף-דחוף-דחוף לבעוט אותה הביתה מחר . נ.ב: כדאי שההפקה תגיד ל-2 האחרונים כמה קולות הם קיבלו בגלל כמה סיבות ": 1-שנדע כמה אנשים הצביעו להם והאם זה נגמר על חודו של קול . 2-את נעמה השאירו שבוע שעבר בגלל החברים שלה מהמושב ששרפו ים של כסף בשביל שהיא תקבל קולות . 3-שנוכל לפי כמות האסאמאסים לאמוד את כמות הצופים בתוכנית שבאמת מתיחחסים לתוכנית בצורה רצינית ורגשנית ולפי זה כמו בתרבות העדר נדע אם אנחנו מפגרים או תקינים שאנחנו צופים בתוכנית הזאת
שי , נעמה וקרן יועמדו להדחה . פירוט הצפי של ההדחות ( בגדר הימור משעשע בלבד ) : שי יצביע נגד : נעמה וקרן . צבר יצביע נגד : נעמה וקרן . רנין תצביעה נגד : נעמה וקרן . ג'ני תצביעה נגד : נעמה וקרן . אשר יצביע נגד : רנין ושיפרה . ערן יצביע נגד : רנין ונעמה . נעמה תצביעה נגד : שי וערן . ונסה תצביעה נגד : איתי וקרן . איתי יצביע נגד : אשר ועינב . קרן תצביעה נגד : שי ורנין . לאון יצביע נגד : איתי ואשר . שיפרה תצביעה נגד : שי וקרן . עינב תצביעה נגד : שי וקרן . יוסי יצביע נגד : שי ונעמה . סיכום הקולות להדחה : שי : 5 קולות למען הדחתו צבר : 0 קולות למען הדחתו רנין : 3 קולות למען הדחתה ג'ני : 0 קולות למען הדחתה אשר : 2 קולות למען הדחתו ערן : 1 קולות למען הדחתו נעמה : 6 קולות למען הדחתה ונסה : 0 קולות למען הדחתה איתי : 2 קולות למען הדחתו קרן : 7 קולות למען הדחתה לאון :0 קולות למען הדחתו שיפרה : 1 קולות למען הדחתה עינב : 1 קולות למען הדחתה יוסי : 0 קולות למען הדחתו . כמובן שיכולים להתקיים שינויים קלים פה ושם אבל התמונה הכללית תישמר . זה ההימור שלי ... אבדוק אותו ביום ראשון לאחר התכנית .
בתיקונים קלים: * אני לא חושב שערן יצביע נגד רנין אחרי נאום ה-"רנין היא חומת ההגנה שלנו" שקיבל משי וצבר. אני משער שהוא יצביע לנעמה וקרן. * קשה לי לראות את ונסה מצביעה לאיתי אחרי הפוצי מוצי ביניהם אתמול. אולי היא תבציע לנעמה ולקרן. * אחד מהקולות של יוסי ילכו לרנין (אחרי הדרמות שלה השבוע) * אני מהמר ששפרה תמשיך לתת כמו קודם קול אחד לאשר.
לגבי ההצבעה של ערן . אני לא חושב שהוא יצביע כנגד קרן וזה בשל סיבות אישיות ( זה תמיד נחמד שיש עם מי להתגפף בוילה שאתה סגור בה פרק זמן ממושך ) אז הוא מבחינתו ינסה להשאיר את קרן . ערן גם מודע לכך שאם הוא מעיף את קרן הוא פוגע בעצמו כי הוא נותן יותר כח לשי על פניו ( כי הוא הריי משוכנע שבכל רגע נתון הוא יוכל להשפיע על קרן לעבור לצד שלו מול שי בעתיד ) . ולכן הוא יעדיף להעיף מישהיא שלא אוהבת אותו וגם ששי " שולט " בה . לגבי ההסתייגויות שלך בנוגע להצבעה של ונסה אני מוכן לקבל שהיא לא תצביע לאיתי . אבל אני לא חושב שהיא תיקפוץ ראש לתוך הקלחת . בבסך הכל היא דיי מנותקת ולכן תצביעה הצבעה מצפונית ולא אסטרטגית . לגבי יוסי : יוסי הוא אסטרטג שרואה את הכל מהצד . הוא לא אוהב את הדרמות של רנין אבל גם יודע שהיא לא מהווה איום עליו וגם לא הגורם הכי שלילי בבית . לגבי שפרה : אני מאמין ששפרה התחילה את המשחק . היא עובדת קשה על קולות ה-"חלשים" והיא מחכה שיעיפו את נעמה ושי שמושכים כרגע את כל האש . המטרה של שפרה כרגע זה להלחיץ חלק מהדיירים ואז להשפיע עליהם בשבוע אחריי . ואין לה מחשבות להתקרב יותר מידי לאשר .