מי לדעתכם יועמד להדחה מחר

ממש חשבת על זה לעומק

אבל ערן לא יצביע לרנין הוא יצביע לעינב במקום גם אשר אני לא רואה סיבה שיצביע לרנין סך הכל הוא מסתדר איתה לא רואה סיבה למה לאון ואיתי יצביעו לאשר.. ותיקון קל - כותבים תצביע לא תצביעה

אני פשוט חושב

שההצבעה של ערן תהיה גם במישור של יחסי הכוחות בינו לבין שי . אין לי ספק שהם גם חושבים על יום הדין והם לא מעוניינים שמקרה נעמה מהישרדות יחזור על עצמו . ולכן ישתדלו איש איש בדרכו לשמור על עמדות כח אחד מול השני עד להתנגשות הטייטאנים ( אל תשכח ששניהם לא טיפשים ושלשניהם יש אגו מאוד נפוח ) . אשר טען כי כל המטרה שלו במשחק זה להראות את הדת בתכנית פריים טיים ( לא שאני קונה את זה לחלוטין אבל זאת גם אופציה ) . אשר מצביע לא מסיבות אסטרטגיות או טקטיות אלא אמוציונאלית כנגד הדברים שמפריעים לו . רנין מפריעה לו בשל מוצאה ומשיכת תשומת הלב מהקידוש בשבת ושיפרה בשל החזרה בשאלה . לאון יצביע לאשר בשל ההתנגשות האדיאלוגית בינהם . וגם בגלל שאין בינהם קשר משמעותי ומבחינת לאון אשר לא יחסר לו אך מאיים עליו ( כי לאון מניח שאשר ינסה להדיח אותו ) . לאיתי היתה שיחה קשה עם אשר בנושא האלוהים והשואה ובה אשר פלט כל מיני שטויות ודברים כנגד חיילים בצבא . לפי דעתי זה עיצבן את איתי . הכל פה זה כמובן ספקולציות , אך כך זה נראה לי כרגע . ואגב ... התלבטתי מאוד האם כותבים תצביע או תצביעה . אז חיפשתי בגוגל ושם מצאתי מאמרים בהם כותבים " הכנסת הצביעה " " מפלגת העבודה הצביעה " עכשיו , לא ידעתי אם מוסיפים את ה- ה רק בזמן עבר או גם בזמן עתיד לנקבה . אשמח ( במידה ואתה יודע ) להסביר לי מה הכלל הלשוני . תודה .

amiram001

New member
כוסאמק מישהו מוכן להסביר לי משהו

למה כולם חושבים שיעמידו אותו להדחה ? מההוא עש/ה ? למה נעמה שרפה את עצמה מה היא עשתה ? (אני חושב שצריך לבעוט בה לא להעיף אותה כי היא תמכור את הילדים שלה בשביל הכסף ובשביל תאוות הבצע ורדיפה אחרי פרסום , היא חיה בסרט שהתכונית הזאת תהפוך אותה לאיזה סלב או משהו כזה והיא מה זה טועה , וחוצ מזה שהיא שורפת את עצמה לעיני כל המדינה כי כולם רואים כמה היא מניפולטיבית ומניסה להניע אנשים בהתאם לגחמות שלה ולא נותנת לדברים לזרום מעצמם . שורה תחתונה היא סוג של שי כי הוא רוצה שכולם יחשבו כמוהו ויתנהגו כמו שהוא רוצה והוא מנסה להשיג את זה בכוח ולעומת זאת נעמה רוצה אותטו דבר בדיוק אבל היא מנסה להשיג את זה בערמומיות . דחוף-דחוף-דחוף לבעוט אותה הביתה מחר . נ.ב: כדאי שההפקה תגיד ל-2 האחרונים כמה קולות הם קיבלו בגלל כמה סיבות ": 1-שנדע כמה אנשים הצביעו להם והאם זה נגמר על חודו של קול . 2-את נעמה השאירו שבוע שעבר בגלל החברים שלה מהמושב ששרפו ים של כסף בשביל שהיא תקבל קולות . 3-שנוכל לפי כמות האסאמאסים לאמוד את כמות הצופים בתוכנית שבאמת מתיחחסים לתוכנית בצורה רצינית ורגשנית ולפי זה כמו בתרבות העדר נדע אם אנחנו מפגרים או תקינים שאנחנו צופים בתוכנית הזאת

נעמה ועינב כדי להדיח את נעמה

זאת התוכנית של שי-צבר-ערן ואם עוד מתמודד אחד יגיד את נעמה (מה שסביר מאד שיקרה), ועוד מתמודד אחד לפחות יגיד עינב שניהם יהיו שם בוודאות. מתמודד שלישי יהיה לדעתי ערן בגלל קליקת הבנות.

אורישקי

New member
נעמה,קרן,ערן,שי,צבר

חבל לי על צבר,לא שנראה לי שידיחו אותו אבל אני מקווה שהוא יחזור לשגרה וירד משי וערן,שיהיה קול מעופף כמו שפרה ולאון

למעלה