קיבלת 50 בבוחן,צריך לכתוב אם הגדול או הקטן.
א אילנה55555 New member 29/6/11 #14 הבנתי,מרתון ת"א ביוני2012.קטן זה קטן. =גדול(בתורה ) =קטן =קטן ר' בני-חד וחלק גדול ואם לא הבנת כלום,זה בסדר..גם אני לא הבנתי,אבל אפשר לארגן לך פירוש רש"י/קסוטו
הבנתי,מרתון ת"א ביוני2012.קטן זה קטן. =גדול(בתורה ) =קטן =קטן ר' בני-חד וחלק גדול ואם לא הבנת כלום,זה בסדר..גם אני לא הבנתי,אבל אפשר לארגן לך פירוש רש"י/קסוטו
א אילנה55555 New member 29/6/11 #20 ../images/Emo12.gif../images/Emo268.gifצריך לציין אם בני הגדול../images/Emo197.gifאו הקטן
א אילנה55555 New member 29/6/11 #25 יפה שאת באמת מאמינה בזה,חחחח.בוקרטוב../images/Emo140.gif רוחי אשה נחמדה(אולי מדי?!עד כדי כך שהנחמדות הזו נראית לעתים מעושה)שרה נחמד..אבל עם כל הכבוד להערצתך והערצת "כפרה עליו" היא לא הרבה מעבר.
יפה שאת באמת מאמינה בזה,חחחח.בוקרטוב../images/Emo140.gif רוחי אשה נחמדה(אולי מדי?!עד כדי כך שהנחמדות הזו נראית לעתים מעושה)שרה נחמד..אבל עם כל הכבוד להערצתך והערצת "כפרה עליו" היא לא הרבה מעבר.
נ נגההההההה New member 29/6/11 #26 אילנה , אני מדברת בכללי, מה בני עושה בבית? יושב כמו טווס שכולם צריכים לשרת אותו, נכון שרוחי נשארת בסיגנון שלה, לא סוטה מהדרך, וטוב שכך, אבל בבית היא מצחיקה, חביבה, תמימה, מדהימה ושובה לבבות. בוקר טוב לך אילנה יקרה, אגב היום הבוס שלי בחופשה, זאת אומרת שיש לי המון זמן לפורום
אילנה , אני מדברת בכללי, מה בני עושה בבית? יושב כמו טווס שכולם צריכים לשרת אותו, נכון שרוחי נשארת בסיגנון שלה, לא סוטה מהדרך, וטוב שכך, אבל בבית היא מצחיקה, חביבה, תמימה, מדהימה ושובה לבבות. בוקר טוב לך אילנה יקרה, אגב היום הבוס שלי בחופשה, זאת אומרת שיש לי המון זמן לפורום
B bigsis7 New member 29/6/11 #28 ממש מחייה מזכיר לי את מנזר השתקנים ברמב"ם פג זמנו בטל קורבנו... וזה חד וחלק.