../images/Emo1.gif../images/Emo85.gifהו גם את לא נרדמת
את מנוחתי הפרה קבוצת נערים קולנית שישבה ליד הבית שלי. מה התירוץ שלך? אני באמת לא מכירה את קורות חייו של בני כדי לנהל דיון ממצא בנושא. אני באמת לא יודעת אם היה עשה משהו פלילי או בעברו. לגבי ריק עצם קיומו וגילו מראה שבני בגד באישתו ובמוסד הנישואין שהיה חלק ממנו ובעיניי זה יותר חמור מכל דבר רע אחר שמנסים לשייך לו. מה שמפליא אותי שדליה נשארה איתו והמשיכה ללדת איתו עוד מיליון ילדים אחר כך. וזה מעלה אצלי את התהייה שאולי היא בכלל לא ידעה על הבגידה או על קיומו של ריק כל אותו הזמן שהייתה נשואה לבני? אולי גילתה אחרי שנים רבות ורק אז החליטה להתגרש ממנו? ואולי בני בכלל לא ידע על ריק בהתחלה? אולי לא ידע שמהבגידה יצא ילד?אין לי מושג מה התשובות לכל השאלות האלה. מה שכבר הבנתי שלבני יש קופת שרצים לא קטנה בארונו. בני רחוק מלהיות צדיק הדור, אבל עבריין גדול שיש בבית כלא או מאפיונר כמו שכינו אותו כאן הוא בטח לא. אנשים גרועים ממנו טועים ומתחילים מחדש. מי אנחנו שנשפוט אותו או כל אדם אחר? לכל אחד מאיתנו יש את הסיבות שלו למה הוא עושה את מה שהוא עושה ויש הרבה דברים שנסתרים מעיננו ולכן אנחנו לא יכולים לשפוט כי אין בידנו את כל הפרטים ונעשה עוול לאותו אדם אם נעשה כן. ובגלל שלא מדובר בפושע חסר תקנה, רוצח, אנס ועוד כאלה בסגנון אני בוחרת להתרכז בבני הזמר. יש המון תכונות בו שאני לא אוהבת, אבל אני לא צריכה לחיות איתו או עם התכונות האלה (למרות שהוא גבר-גבר והורס וסקסי והכל). בני זמר משובח ומזאת אי אפשר להתעלם גם אם רוצים. לזה אני לא יכולה להתכחש - לזמר ולאומן שהוא.