מי לוקח!?

Theherod

New member
גיזמו, אבל רק אחרי שהוא יהפוך

ליצור המכוער והמרושע, עקב כל הרוק הניתז מפיה של אודטה כשהיא צוחקת ואומרת "בוקר טוב" (זה קורה כשהוא נוגע במים, לא?) היצור המכוער והמרושע או סטיב באלמר (אדון "אני אזיין את גוגל")?

Greebo

New member
נע

כשהוא נוגע במים הוא מוציא עוד יצורים פרוותיים מהגב שלו.. כשהוא אוכל אחרי חצות הוא הופך לגרמלין.. או לפחות הם... גיזמו אף פעם לא הפך לגרמלין.. גיזמו שולט 3: bright light! bright light!

Theherod

New member
הו, אם כך אודטה

וכך אנו מגיעים ל-אודטה נגד סטיב באלמר. מה שלא ממש הוגן, הרי שניהם טובים לדבר שטויות ולהיות וולגרים יתר על המידה, אבל אודטה לוקחת אותו בסיבוב. אז... אודטה נגד בוש.

noname202

New member
בוש

כי יש לו צבא הרבה יותר גדול. [למרות שאודטה עלולה להתיישב עליו..
] בוש נגד..מר בלופר [מי שם אותו קודם? *סגידה*]

ofirule

New member
בלופר

חחחחח זה אני :) בלופר כי הוא חזק ומוצק בלופר או בלייד

Theherod

New member
בלייד

כי הוא שחור וקשוח, וסבל מקיפוח (מצטער, יש לי סטיה כזאת, לצחוק בכל הזדמנות אפשרית על השורה הזאת מהשיר "תזיזי ת'ישבן תנענעי ת'תחת"-"אני שחור אני קשוח, סבלתי מקיפוח"). בלייד נגד דובוני אכפת-לי.

Science Fiction

New member
דובוני אכפת-לי ../images/Emo119.gif

כי שום דבר לא יעמוד בפניהם בדרך להשגת מטרתם [השתלטות על העולם והפיכתו למפעל לשחיטת תינוקות]. דובוני אכפת-לי או ברווז מצוי?

ברווז

כי לו יש מקור וציפורניים, ולהם יש... הא, קשת בענן... ברווז מצוי או אבו מאלאדין?

Wing Chan

New member
אבו מאלאדין!

הוא כזה כלי.
אבו מאלאדין או הכרס של שאול יהלום?

Theherod

New member
הכרס של שאול יהלום

בגלל שלהלחם נגדה זהה לחקירת הגלקסיה, יש עוד ועוד וזה פשוט לא נגמר. בשביל גלי-הכרס של שאול יהלום או סימבה?

noname202

New member
יא ../images/Emo9.gif

הכרס של שאול, מועכת את סימבה
הכרס של שאול או..הקרחת של אולמרט?

Theherod

New member
כאן אני אשתמש בבדיחת הפיל-פסנתר

על פי הגיון ה-פסנתר אפשר להפיל, אבל פיל אי אפשר להפסנתר. אם כל אחד מהצדדים ישתמש בכוחותיו המיוחדים: כרס אפשר להקריח, אבל את הקרחת יהיה מאוד קשה להכריס. הקרחת של אולמרט מול הרצל (הערס מזבנג).

Theherod

New member
פאק, איך זה השתרשר לכאן?../images/Emo122.gif

מיועד להודעה של גלי מעלי, כמובן.

Wing Chan

New member
בליינד הרצל לוקח.

אסביר: הרצל, כידוע לכול מי שקרא זבנג אי פעם (לא קראתי מאז זבנג 12, אחרי שהוא יצא זה הפך לחרא), הרצל הוא בעצם אשכנזי מסריח. מה שאומר שהוא בקלות יכול לעטות על עצמו פוזת שיכנזי לבנבן וחנוני וע"י כך לקרב את בני מינו (ע"ע אולמרט וקרחתו) ולאחר מכן להפילם. הרצל מזבנג נגד פליקס החתול ?

Theherod

New member
הרצל

בזמן שפליקס יקריין את העלילה כמו דביל, וינסה להצחיק את הילדים, הרצל יבוא אליו עם תנועת סיבוב היד המפורסמת של הישראלים, ישאל אותו מה זה החרטאוויט הזה ויבוא עליו עם בנה, כאפה, לטמה, ראסיה, נגחה ואמנון. למי שלא מתמצא: בנה-אגרוף. כאפה-סוג מסויים של סטירה. לטמה-אם אני לא טועה, סוג אחר של סטירה. ראסיה-מי לא יודע מה זה?. נגחה-כנ"ל. אמנון-סוג של אגרוף במצח. הרצל נגד ז'וז'ו (הקומדי סטור).

noname202

New member
ז'וז'ו

כי הרצל מצוייר :$ ז'וז'ו נגד הבננות בפיג'מות? ^^ [ד"א, חשת צורך לכתוב "מי לא יודע מה זה" בראסיה, אבל בכאפה לא?

Theherod

New member
הבבנות

לז'וז'ו פשוט אין את מנת המשכל להתמודד עם שתי בננות מצויירות, לבושות בפיג'מות שנלחמות בו. הבננות מול קיפי מרחוב שומשום. וכן, עד כמה שהצלחתי להבין מחבורת ה... יצורים, בכיתה של חבר שלי, כאפה זה סוג אחד של סטירה, ולטמה זה סוג אחר. רציתי להדגיש שזו לא "סתם סטירה". מצד שני, ראסיה ונגחה זהות (נראה לי).

noname202

New member
אבוו!!

כי יש לו שם יותר מגניב, והוא יותר קטן ומגניב, וקל לו להתחמק ^^ אבו נגד סימבה

ofirule

New member
יודה

כי לו יש חרב אור ולספלינטר סתם מקל יודה נגד מר בלופר

למעלה