מי מגיע מכאן ללונדון

avi966

New member
טיסה ושלוש לילות ב 500 פאונד

ועוד לילה במסגרת החבילה של איסתא.

תבדוק שהכדרועף שקיבלת לא נופל בגמר 100 מ

כל הארועים במועד הזה לא ממש נמכרו ואולי דחפו לך את הקשקוש הזה כדי להיפטר מהכרטיסים

nitsansh

New member
הוא לא כתב שזה ביום של גמר ה-100 מטר

לי יש כדורעף חופים בערב של ה-100 מ' וזה לא מפריע לי...

לא אמרתי שזה ב100 מטר

אמרתי שיבדוק את זה.
יש כאלה שיעדיפו לראות 100 מטר בטלוויזיה מאשר ללכת לארוע שמלכתחילה לא התכוונו ללכת אליו.
ובאמת באותו יום איסתא מציעים כרטיסים לכדורעף חופים באזור ישיבה A שאמור לעלות מעל 100 פאונד במסגרת החבילות שלהם, בניגוד לימים אחרים שאז המקומות ישיבה באזורים הרבה פחות טובים

nitsansh

New member
אף אחד לא מכריח ללכת לאירוע שאיסתא הציעו

לא היתה להם שום בעיה עקרונית להחליף בין אירוע שאנחנו רצינו ואירוע שהיה בתכנית שלהם, בטח לא אם הם באותו יום...
הפרטנר שלי ביקש טניס וטניס שולחן והם אמרו שאין, חוץ מזה קיבלנו כל מה שביקשנו.
מה שהם לא הסכימו בהתחלה זה לתת לנו אירועים בימים שמחוץ לחבילה... בסוף הגענו לפשרה שנוכל לקבל אירועים בימים הנ"ל אבל בלי להגדיל את מספר האירועים ה"טובים" סה"כ, זאתומרת שדיללנו קצת את הימים הראשונים כדי לקבל את חצי גמר הכדורסל וגמרים באתלטיקה בימים שהיו "מחוץ לחבילה".

avi966

New member
לא כל כך....

שני אירועים ביום. בוקר+ערב. או צהריים וערב בפארק האולימפי.

io100

New member
נשמע אחלה חבילה במחיר סביר.. אתה קובע

את האירועים או שהם מחלקים אותך? ובנוסף, איזה רמת כרטיסים אפשרית, אפשר לבחור?

nitsansh

New member
בחבילה שאנחנו קנינו היתה רשימה בסיסית אבל

אפשר היה לשדרג אותה. לא כל אירוע ולא כל קטגוריה היו ניתנים לבחירה, אבל היה מבחר לא רע.
בתוכנית שלנו יש 3 סשנים של אתלטיקה (2 אחה"צ ו-1 בבוקר), התעמלות מכשירים - גמרים, התעמלות ריתמית - מוקדמות, כדורעף חופים - רבע גמר נשים, כדורגל - חצי גמר גברים, כדורעף - רבע גמר גברים, כדורסל - חצי גמר גברים.
בסה"כ 9 אירועים ב-6 ימים. 4 לילות כלולים בדיל של איסתא, 2 לילות הזמנו בעצמנו.

avi966

New member
פנה אליי בפרטי,

אני אעביר לך את כל החומר מאיסתא

noam_ma

New member
אני בשאיפה.

טיסה כבר יש, לינה כנראה שגם.
רק כרטיסים חסרים לי.

io100

New member
אני מגיע עם אבא שלי.. מה 31.7-8.8

סגרתי את רוב החבילה דרך איסתא ביודעין שאני משלם כמה מאות פאונדים יותר אבל השקט הנפשי האירועים המרכזיים והמושבים האיכותיים שווים לי את המחיר הזה..
ניפגש שם! :)

למעלה