נראה לי שהוא מת, לא?? כאילו.. אם הוא ימות, מי ישים לב בכלל?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם!!! רינגו שולט!! סתם אמרתי את זה כדי להשלים את כל השמות שנאמרו..
זו כבר פעם שניה שאני שומעת על זה שבצופים מעבירים פעולה על הנושא הזה. ואני לא רוצה להשמע אובר דידקטית (מועד ב' באנגלית, מישהו..) ולהטיף על ההדרדרות של הנוער החילוני בימינו, אבל כאילו מה? רק אצלנו פעולות צריכות להיות עם משמעות חינוכית (או לחלופין, שהנושא יהיה קרמבו)? ולא שאני מצפה שתעביר פעולה על הרב נריה, גם בן גוריון יהיה טוב. אני אלך לישון.
זה לא שבאתי בהתלהבות כי שמעתי אותם ברדיו סתם, פשוט תמיד נחמד לי לשמוע אותם בגלגלצ, וציינתי את העובדה הפשוטה שזה קצת מוזר שדווקא את השיר הזה הם שמו, היות ובחיים לא שמעתי את paperback writer מושמע ברדיו oh well מתה על אנשים ציניים
קבלו תמונה שעשיתי עכשיו, בעזרת מצלמה דיגיטלית... תמונה של הביטלז (זה הפוסטר שיש לי בחדר, אגב), כולל הביטל החמישי שבד"כ לא מספרים לכם עליו... הוא נורווגי, נמוך יותר מרינגו (סתם פרט שולי
אבל פשוט אם הייתי באמת מאמין שפול מקרטני מת ובאמת הייתי צריך לדעת מי מהביטלס מת בשביל.....פעולה נגיד והייתי מעביר לחניכים שאין לי שפול מקרטני מת ובסוף מתברר שלא.... בלעכס. הבנת?! אבל זה בסדר (מזלך..חחח) כי בדיוק מחר אני מעביר לגדוד שלי פעולה על זה שפול מקרטני מת....חחחחח איך הם יפחדו! wish me luck!