מי מהביטלס...

Another Girl

New member
חחחח

יפה מאוד. אגב שמעתי שגם הוא הסתכסך עם פול

ל-יטבת22!!!!!!

אז ככה: אני בכיתה ח' משמע אני עדיין לא מדריך ואני מעביר את הפעולה לגדוד שאני חלק ממנו אין לי חניכים... ובצופים יש המון ערכים (באיזה תנועת נוער את?!) וזאת פעולה של סוף שנה כזאת והיא מאוד מאוד מעניינת.... אז...אל תדאגי הצופים מעבירים פעולות על נושאים מלאים בערכים-אל תדאגי להם בקשר לזה.

דרך אגב....

הפעולה הזאת מאוד מעודדת שמיעה של הביטלס כי אנשים מסקרנות מתחילים לשמוע ולהכיר....

מאור 87

New member
כן אבל אתה לא חושב

שכבר מאוחר מדי?? כאילו, הפעולה הזאת כבר יצאה מכל החורים.. חברים שלי עשו את הפעולה הזאת לפני איזה שנתיים.. מה נזכרת בזה עכשיו?? בכלל תנועות נוער זה דבר אידיוטי שלא נותן כלום.. (
אם נעלבת..)

אז ככה.....

הפעולה הזאת לא יצאה מהחורים כי אף אחד לא מכיר אותה בשבט שלי.... אז ככה שלא נזכרתי בה פתאום...ומה זה קשור?! יש פעולה נגיד שמתאימה לכיתות ד'. אז אי אפשר להעביר אותה כל שנה לכיתות ד'?! קצת טיפשי מה שאמרת....אם הם לא מכירים אז זה לא יצא מהחורים.... ותנועות נוער נתנה לי המון. ההבדל בין נוער שהוא בתנועות נוער לבין אלה שלא-הוא עצום. ואני גר בדימונה שיש פה הרבה נוער קשה....אם הם רק היו באים לצופים או כל תנועת נוער אחרת הכל היה הרבה יותר טוב...... אז בבקשה אל תזלזל. תודה.

למעלה