מי מהדמויות בזינה הייתם רוצים להיות

shiRan WP

New member
מי מהדמויות בזינה הייתם רוצים להיות

(חוץ מזינה)
אם הייתה לכם האפשרות בנות: גבריאל איב ליויה קליסטו לאו מה אמריס אפיני אמא של זינה (
) מיניה
הופ ברונהילדה גרינהילדה ולסקה סיירין לילה אפרודיטה
הרה אתנה מג
דיאנה ליאה... בנים: ארס
ג´וקסר
ג´ט (אח של..) זאוס
אוטוליקוס מלך הגנבים אודין זינון סולן הבעל של גבי (שכחתי את השם) הדס (אל השאול) קליגולה
הרקולס
אחר...(יכול מאוד להיות ששכחתי מישהו אז סליחה...)

הממ...בחירה קשה...../images/Emo178.gif

גבריאל/ליויה/אפרודיטה....פשוט קשה לי לבחור!
אם הייתי בן...אוטוליקוס/קליגולה! גם בזה קשה לי לבחור...

Dafi the Mighty

New member
הממ, המממ...

בנות, נראה לי שגם אני הייתי לוקחת את אמריס. מכמה סיבות: א. זאת אמריס- היא יפה, יודעת להילחם, חמודה, מצחיקה. ב. זאת הבת האהובה עליי מהרשימה הזאת. בנים, הייתי רוצה להיות ארס. למרות שהמחויבויות של להיות אל מלחמה, הממ, הממ, טוב, נראה! מילא, בסוף נוותר על האלוהות שלי בשביל מישהי... או מישהו. הייתי רוצה את סולן, פשוט להביא את סולן- ואז אני אתחתן איתו ואהיה מאושרת.

אני הייתי

עם הייתי בת אז-הרה עם בן אז-זאוס חשבו על כל הכוח ! הם מהאלים החזקים ביותר! תחליטו אתם מה לעשות בכוח הזה!!!!

ares chosen

New member
אני הייתי בוחרת...

בנות: אתנה
למה? לא יודעת...אני פשוט מעריצה/משתחווה לאלה הזאת...
בנים, תנו ניחוש פרוע...
ארס אחח....איזה אל
אני אפילו לא אתחיל לתאר את מה שאני חושבת עליו כי אז ההודעה הזאת תהיה יותר ארוכה מההודעה של ניפ

ares chosen

New member
הממ...

לא הייתי מתחברת עם הופ...זה דבר ראשון... עכשיו...את מתכוונת ארס בימים של פעם (מיתולוגיה) או בימנו?

THANATOS

New member
אני הייתי בוחר להיות ג´ייס

האח השני של ג´וקסר (LLHOF). הוא פשוט פצצה של אדם! יודע לשיר, יודע לזוז, ומה לא הייתי נותן כדי לקבל אומץ ללבוש בגדים כאלה בפומבי בראש מורם...
חחח ובקטגוריית הבנות (הקיימות ברשימה) הייתי בוחר להיות, אמממ, גבריאל... די מזכירה לי אותי לפעמים... (_______MORT

shiri_b

New member
טוב

יש את האפשרות לבחור בגבריאל......כל היום להיות עם זינה..יש לזה את היתרונות...אבל לא. אמריס יכול להיות נחמד.... גם אפרודיטה אבל........ אני אלך על ליויה להיות הבת של זינה נשמע מגניב........ולהיות איב זה יהיה מעצבן......

avice9

New member
אני בטח הייתי...

אפיני, כי אני ממש דומה לה באופי. אבל הייתי רוצה להיות גם דייטי. אלת האהבה, מה רע?

*זינה*

New member
ככה...

בנות - ליוויה. ללא ספק.
רצחנית, יפה, ועם חרב מאגניבה... בנים - אוטוליקוס, איך לא? חכם, מתוחכם, ופורץ 200 מנעולים במעט זמן יחסית...
אגב - אמא של זינה = סיירין...

korinalir

New member
אמממ

בנות: אפיני או אמריס מגניב להיות אמזונה... בנים: ארס או הרקולס ולא זה לא סתירה הם יותר דומים ממה שכל אחד מהם היה מוכן להודות
בכל מקרה אני מזדהה עם שניהם הכי הרבה בסדרה...(מה זה אומר על התסביכים שלי אתם תחליטו
)

LLRO

New member
אמריס היא לא אמזונה

היא אומנם נשארה בכפר של אמזונות אחרי שהיא עזבה את זינה וגבי אבל כל הפרקים שהיא הופיעה בהם היא לא הייתה אמזונה. בפרק האחרון איתה היא הודתה שהיא שיקרה

שכחת מליון דמויות :)

ואם היה לי כוח הייתי מעלה את כולם למחשב :) לא נורא. הגיע זמן שההודעות שאני שולח יעלו לפורום, תודה אלעד. ההממממ, בנים: אם סולן לא היה מת אז סולן. אז נראה לי שאוטוליקוס או איליי. בעצם,תמיד רציתי להיות אל, ומלחמה זה לא הקטע שלי, אז קופידון הכוסון. חחח :) בנות: גבריאל אלא מי (או לאו-מה בגלל הכוחות המגניבים).

gabrielle

New member
אה ובנים: פדריקס

בעלה של גבי... לא כי הוא ... אהמ... זה...אתם יודעים ( בעבע מגעיל לחשוב ככה בכלל ) אלא רק בגלל ,טוב, אם קליסטו לא היתה רוצחת אותו, הוא היה איתה כל היום:)

gabrielle

New member
../images/Emo24.gifגבריאל../images/Emo70.gif

ברור שגבריאל... בנוסף לכך שאני אהנה ממושלמות יתר אני גם אסתובב ואהיה חברת נפש, חברה חיים ( כל מה שאני אגיד לא יהיה שווה ערך לחברות של זינה וגבי... אני אני אפסיק פה ) - של זינה... שווה לא?

אמממממ....

אני חושבת שהופ, למרות שזה רק לכמה פרקים אי אפשר לשכוח אותה! או גבריאל כי אז הייתי החברה הכי טובה של זינה ו... הייתי מתחילה עם ורג´יל כדדי שזינה תיראה שאין לי בעיה שהיא תהיה עם ארס וגם כי ורג´יל מהמם

shiRan WP

New member
אני!

הייתי רוצה להיות ואריה , היא יפה חמודה יודעת להלחם, לא יודעת למה היא ממש חמודה בעייני לא הייתי רוצה להיות אף בן מהרשימה אבל אין-ספק-הייתי רוצה להיות עם אריס

למעלה