מי מהדמויות בזינה הייתם רוצים להיות

היי אני חדשה..

ראיתי את השאלה אז הנה אני עונה... בת: א-פ-י-נ-י ,דמות שכ"כ ראוייה להערצה שלא לדבר על זה שהיא פשוט יפהפייה ולוחמת מדהימה ופשוט בנאדם מדהים! בן:אטוליקוס...חכם במיחד ,למרות שהחוש הומור שלו מסתיר זאת לפעמים ,לוחם טוב, רגיש ואני פשוט אוהבת אותו...

danlian

New member
אני הייתי רוצה להיות לאו מה ...

בגלל שתמיד תיארו אותה עם טיפה של מיסתורין שנראה לי מאד נחמד בנוסף היא הייתה מאד חכמה והיו לה כוחות על -טבעים . נשמעת לי נהדרת

xena 17

New member
אני נראה לי הייתיי בוחרת...

להיות אמריס כי היא גם יודעת להלחם והיא גם ממש חמודה, אבל אולי במחשבה שניה הייתי בוחרת בליוויה כי היא חזקה ואיך לא... הבת של זינה!!! בבנים הייתי הולכת על ורגי´ל כי הוא מאוד חמוד

LLRO

New member
הבחירה כל כך קשה...

טוב, כל הדמויות ברשימה הן חמודות אבל אם אני חייבת לבחור אז: בנות- לאו-מה, היא גם חמודה גם יפה ויש לה כוח אדיר! ואני לא מדברת על כוח פיזי. אם הייתי בן אז הייתה ללא ספק אטוליקוס!!! אני מתה עליו!!!!!! הוא כזה חמוד!! (וגם נראה בכלל לא רע...) ולפי דעתי היו צריכים לעשות עוד פרקים איתו ב"זינה"

the wiNeRS

אוקיי, כמובן, יש מנצחים רוב בנות פורום זינה העדיפו את אמריס
אח"כ אתן רוצות להיות גבריאל
ולהיות כל היום עם זינה בטוב וברע ! נשמע כייף ולבסוף יש לנו שתיים גם אפיני וגם דייטי
(ואריה במיעוט מוחלט)
ועכשיו בנים! אנט דה ווינר איז ---->>> אוטוליקוס- מי אם לא- מלך הגנבים
ואחריו (לצערי הרב) ארס (אבל עם הקול שלי, ארס גם מקום ראשון כי אמרתי שאני לא רוצה להיות ארס אלא להיות איתו, אז שיניתי את דעתי, באל לי פתאום להיות אל המלחמה) יש לנו 2 ווינרס- אוטוליקוס וארס אל המלחמה החתיך
אחריהם בפיגור קליל- הרקולס וסולן

calisto666

New member
הייתי בוחר בדייהאק

דייהאק...חזק יותר מכל אליי אולימפוס ביחד!!! כוחו בילתי מוגבל... אם הייתי דיהאק הייתי משמיד את זינה כבר מזמן ומחריב את העולם בלהבת האש שלי...

למעלה