מי מוכנה לבעוט בי תמורת אלף שקלים שאשלם לה?
P PurPle Elf New member 18/7/07 #8 חח שום דבר לא רע בהכנסה מהצד.. להפך זה מעולה..אבל אם ההכנסות שלך מעורבות בסטיות כאלה.. אני אשמח לבדוק את זה הלאה how far can you go
חח שום דבר לא רע בהכנסה מהצד.. להפך זה מעולה..אבל אם ההכנסות שלך מעורבות בסטיות כאלה.. אני אשמח לבדוק את זה הלאה how far can you go
L Lady McBeth New member 18/7/07 #9 הכנסה מהצד...../images/Emo6.gif הייתי בטוחה שיאנושקה כתב את ההודעה הזו בהתחלה
ק ק ד ו ש New member 18/7/07 #56 אני לא מבין. איך מכניסים מהצד?? מה גילו חור חדש??? יש מקדימה מאחורה ובפה. איזו מדינה...!
ה הטRולית New member 18/7/07 #10 לכפכף לך את הצורה, זהירות, אני נורא אלימה.. אהה. עכשיו במחיר מבצע לירוקים באזרחות - לינץ' עד הבית..
ה הטRולית New member 18/7/07 #15 אלוהים ישמור~~~!!!!! הבחור חשב שאני רצינית.. אוי אוי אוי. אני, הדוסה שבחבורה, אני, הצנועה והחסודה |סימן של משיכת אצבע על הלחי| אני, עובדת בזה?!!!?!?!?!?!!? אוי ו...
אלוהים ישמור~~~!!!!! הבחור חשב שאני רצינית.. אוי אוי אוי. אני, הדוסה שבחבורה, אני, הצנועה והחסודה |סימן של משיכת אצבע על הלחי| אני, עובדת בזה?!!!?!?!?!?!!? אוי ו...
P PurPle Elf New member 18/7/07 #19 ילד? פששששששש נפתחנו אה? בטח הוצאת איתי מארבים, מבצעים שאת קוראת לי ילד.. את יכולה לקרוא לי המפקד
ה הטRולית New member 18/7/07 #21 אחמממ אחמממ בוא נגדיר את זה ככה, הוצאתי אותך למארבים. ואפילו נתתי לך א' לקולה. אבל רגע, אם עכשיו השתחררת, אז אתה צעיר מידי.. אז אולי לא.
אחמממ אחמממ בוא נגדיר את זה ככה, הוצאתי אותך למארבים. ואפילו נתתי לך א' לקולה. אבל רגע, אם עכשיו השתחררת, אז אתה צעיר מידי.. אז אולי לא.
P PurPle Elf New member 18/7/07 #24 טוב תקשיבי 1. יאא אני לא מאמין. מאיפה כל האומץ הזה שיש לך?????? 2. אם הוצאת אותי למארבים, אני יכול לקרוא לך המ"פ ? 3. בת כמה את שאת חשה מינימום גולדה מאיר?
טוב תקשיבי 1. יאא אני לא מאמין. מאיפה כל האומץ הזה שיש לך?????? 2. אם הוצאת אותי למארבים, אני יכול לקרוא לך המ"פ ? 3. בת כמה את שאת חשה מינימום גולדה מאיר?
ה הטRולית New member 18/7/07 #26 יו! הוא קרא לי זקנה.. דבר שני, הייתי סמבצ'ית, זה היה חלק מהתפקיד. ושלישית - אוטוטו שנה לאזרחות. צבא? לא, לא זוכרת..
יו! הוא קרא לי זקנה.. דבר שני, הייתי סמבצ'ית, זה היה חלק מהתפקיד. ושלישית - אוטוטו שנה לאזרחות. צבא? לא, לא זוכרת..