תגיד, למה הכינוי הזה? פריק של שר הטבעות?
א אזרח111 New member 18/7/07 #57 יא צרת אופקים .. אלפים הם דמויות/גזע שהם קצת הרבה מעבר לשר הטבעות .... שר הטבעות לקח אותם מהמיתולוגיה.
יא צרת אופקים .. אלפים הם דמויות/גזע שהם קצת הרבה מעבר לשר הטבעות .... שר הטבעות לקח אותם מהמיתולוגיה.
L Lady McBeth New member 18/7/07 #58 כן, זה שר הטבעות לקח אותם מהמיתולוגיה? בכבודו ובעצמו? ואגב, מה שאמרת גם לא לגמרי מדוייק, אבל אין לי כוח להתווכח איתך, אז זדיין לי מהעיניים
כן, זה שר הטבעות לקח אותם מהמיתולוגיה? בכבודו ובעצמו? ואגב, מה שאמרת גם לא לגמרי מדוייק, אבל אין לי כוח להתווכח איתך, אז זדיין לי מהעיניים
P PurPle Elf New member 18/7/07 #25 עדין לא.. וחוץ מזה להזכירך ,את קפצת על ההצעה כמו שמסומם קופץ על גינה של גראס..!
ה הטRולית New member 18/7/07 #28 אם כבר מדברים על גראס... יש בחוץ ריח מוזר.. השכנים, הם שוב מעשנים...
P PurPle Elf New member 18/7/07 #31 חח מה את מסגירה אותם?! שלא יעשו לך פשיטה על הבית, לכי תדעי מי מסתובב פה
ה הטRולית New member 18/7/07 #36 זה לא אני... וככה זה כל המושב הזה... חחחח, כשהאקס היה בא לבקר בביתי, הוא היה נדבק לחלון, כדי להריח..